Eksmanager: Suarez kan være Liverpool-fortid


Eksmanager: Suarez kan være Liverpool-fortid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liverpool Luis Suarez bed Chelsea-spiller under søndagens opgør. Tidligere manager kalder episoden pinlig.

Den tidligere Liverpool-manager Graeme Souness mener, at Luis Suarez dage i klubben kan være talte, efter angriberen i søndagens 2-2-opgør hjemme mod Chelsea bed Branislav Ivanovic i armen.

- Jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg skal tænke om det. Det er pinligt, siger Souness til Sky Sports efter søndagens opgør.

- Bestyrelsens opgave er at tiltrække og sikre sig de bedste fodboldspiller og få dem til at blive i klubben.

- Han gør det meget svært for sig selv at blive i klubben.

- Det vigtigste er at sikre klubbens gode omdømme. Det er en klub med et omdømme på linje med Barcelona, Real Madrid og Manchester United.

- Folk vil snakke om det her i meget, meget lang tid, og det kommer til at sætte klubben i et dårligt lys. Især i en uge som denne med årsdagen for Hillsborough-ulykken.

Den 15. april 1989 blev 96 Liverpool-tilhængere mast ihjel, da der udbrød panik blandt tilskuerne på Hillsborough Stadion i Sheffield.

Det engelske fodboldforbund, FA, vil nu se på den kontroversielle episode, og først derefter vil forbundet beslutte, om der skal åbnes en disciplinærsag mod Suarez.

Hvis den uruguayanske Premier League-topscorer bliver idømt en karantæne for at bide en modspiller, så vil det ikke være første gang, at det sker.

I 2010 modtog han som Ajax Amsterdam-spiller syv spilledages karantæne, da han bed PSV Eindhovens Otman Bakkal i en kamp i den hollandske Æresdivision.

Skulle Suarez få en karantæne af samme længde, så er sæsonen ovre for den målfarlige angriber, da Liverpool blot mangler at spille fire kampe af denne sæson i Englands bedste fodboldrække.

Suarez er øverst på topscorerlisten i Premier League med 23 mål.

Eksmanager: Suarez kan være Liverpool-fortid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce