Jens Gantriis, tidligere direktør i Boldklubben Marienlyst, "forstår ikke, hvad der sker" i sin gamle klub.

Boldklubben Marienlyst holder en dør på klem for sin sportschef, Carsten Hemmingsen, efter at DIF's matchfixingnævn har givet Hemmingsen et halvt års karantæne og en bøde på 25.000 kroner for "uetisk adfærd" ved blandt andet at have spillet/bettet hos Danske Spil på nederlag til sit hold som træner i Middelfart.

Marienlyst valgte torsdag at suspendere sin sportschef pr. 15. marts (uden løn). Hemmingsen er altså ikke afskediget.

Boldklubbens reaktion på DIF-nævnets afgørelse har fået den tidligere direktør, Jens Gantriis, til tasterne. Således skrev Jens Gantriis torsdag aften således på Twitter:

"Forstår ikke hvad der sker i min gamle klub. (Klubben, red.) tager afstand fra uetisk adfærd, men "nøjes" med suspendering af Carsten H. Underligt".

Den nuværende direktør, Jens Martinus Pedersen, udsendte torsdag en kortfattet pressemeddelelse med beslutningen om suspensionen. I pressemeddelelsen tage klubben endnu engang officiel afstand fra "uetisk adfærd".

Jens Martinus Pedersen ønskede efterfølgende ikke at kommentere, om beslutningen betyder, at Carsten Hemmingsen er tilbage i stolen som sportschef i Marienlyst om et halvt år.

Jens Bertel Rasmussen, Svendborg - advokat med et langt liv i sportsjura - kommenterer matchfixingnævnets afgørelse således:

"Straffen kunne nemt have været væsentlig hårdere men giver alligevel et godt signal om alvorligheden i overtrædelserne, og at sådan skal man altså ikke opføre sig".

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
Marienlyst holder dør på klem for Hemmingsen

Marienlyst holder dør på klem for Hemmingsen

1
- Dommen er fair: Hemmingsen erkender spilledumhed

- Dommen er fair: Hemmingsen erkender spilledumhed

Hemmingsen får karantæne for spil på egne kampe

Hemmingsen får karantæne for spil på egne kampe