Eks-Bulldogs-profil på is

Morten Andreasen må ikke længere træne med førsteholdet i Odense Bulldogs, selv om han har kontrakt med klubben frem til næste sommer. Nu forstærker han i den grad andetholdet.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Eks-Bulldogs-profil på is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Andreasen spiller for Bulldogs-reserverne i 1. division, når Aarhus er gæst i Bryggeriet Vestfyen Arena på onsdag.

Det har vakt opsigt, at Odense Bulldogs har fyret den tidligere kaptajn Morten Andreasen af "sportslige årsager".

Andreasen er fjernet fra Ligaholdet og har fået at vide, at det er permanent for resten af sæsonen. Andreasen er fortsat på kontrakt sæsonen ud, og et forsøg på at finde en løsning, så Andreasen kunne løses fra kontrakten, er mislykkedes.

Odense spiller de næste tre kampe på egen is. Efter Aarhus gælder det Amager, der gæster Odense på lørdag otte dage klokken 17.00, og dagen efter kommer Rødovres andethold til Møllemarksvej.

Odense kan ikke rykke op fra 1. division, der bruges af storklubberne som en slags træningsturnering og som udviklingssted for talenterne, og Bulldogs sendte sidst fjerdekædespillere som Frederik Sørensen, Asger Pedersen, Oliver Larsen og Frederik Høeg ned på andetholdet, så de fik kamptræning.

Klubber som Hvidovre, Gladsaxe, Aarhus og Amager er førstehold, der alle til tider rumler med planer om at finde økonomi til en etablering i Ligaen, der nu igen består af 10 klubber.

Morten Andreasen var i foråret talsmand for spillerne i konflikten med klubberne. Temaet var de kommercielle rettigheder.

Det har været indikeret fra nogle sider, at det kunne være årsag til klubbens "fyring" af Andreasen, men klubben har holdt fast på, at der er tale om rent sportslige årsager, og at man grundlæggende bare ønsker et skift på positionen.

Morten Andreasen får fortsat fuld løn af klubben, der har Liga-premiere fredag hjemme mod Rungsted.

Eks-Bulldogs-profil på is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce