Efter tre nederlag i træk: Odense Bulldogs vil arbejde hårdt i alle 60 minutter

Dale Mitchell (forrest), Mads Schaarup og målmand Robin Rahm i aktion for Odense Bulldogs i fredagens nederlag til Aalborg Pirates. Torsdag skal Bulldogs til Rødovre. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Efter tre nederlag i træk: Odense Bulldogs vil arbejde hårdt i alle 60 minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter tre nederlag på stribe skal Odense Bulldogs på udebane møde Rødovre i en nøglekamp om slutspilspladserne.

Ishockey: Hvert et point tæller for Odense Bulldogs, der efter tre nederlag i træk siden den uhyrlige 0-7-pokalsemifinale mod Rungsted ikke har fået point i Ishockeyligaen. Derfor er Bulldogs nu gledet ud af top-fire, som holdet ellers har været i stort set hele sæsonen. Og der er nu kun fem point ned til den syvendeplads, der ikke giver direkte adgang til kvartfinalerne.

- Vi skal snart til at have nogle point, ellers ryger vi ud af top-seks, siger Mads True, assisstenttræner i Odense Bulldogs.

Torsdag skal Odense Bulldogs en tur over Storebælt for at møde formstærke Rødovre, der senest slog pokalmestrene 2-1 Aalborg på udebane på et sent sejrsmål af den tidligere Bulldogs-kaptajn Morten Andreasen. Rødovre har som Odense 70 point, men Rødovre er foran Odense i kraft af tre sejre i de fire indbyrdes kampe.

- Vi har haft det svært mod Rødovre, som er et skøjtestærkt hold. De er gode til at holde os væk fra chancer, da de holder os på ydersiden i vores angrebszone. Så vi skal arbejde på at få pucken ind foran mål, siger Mads True.

Disciplinen skal holdes

Arbejdsindsatsen skal også være 100 procent, hvilket den ikke var i søndagens 2-1-nederlag i Gentofte.

- Vi arbejdede ikke nok i de to første perioder, hvor Gentofte fik de to mål. Det blev bedre i tredje periode, hvor vi også fik scoret og havde chancer til flere mål. Men vi skal arbejde i alle 60 minutter og være disciplinerede.

- Vi fik for mange udvisninger både mod Aalborg i fredags og mod Gentofte. Det er mange af de samme spillere, vi bruger i boxplay og powerplay. Hvis de skal bruge mange kræfter på boxplay, har de ikke så meget overskud til powerplay, påpeger Mads True.

Bulldogs har tidligere på sæsonen vist, hvordan man finder vejen til netmaskerne i Rødovre. Det skete for to måneder siden, den 1. december, hvor Bulldogs vandt 7-3.

- Vi har tidligere vundet derovre, så det kan vi gøre igen, siger Mads True.

Der har været lidt sygdom i Bulldogs-truppen i løbet af ugen, men Mads True håber, at alle mand er klar til kamp mod Rødovre.

Der er kampstart torsdag klokken 19.00 i Rødovre Skøjte Arena, hvor der er gratis adgang.

Efter tre nederlag i træk: Odense Bulldogs vil arbejde hårdt i alle 60 minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce