Efter stryg: Bulldogs stadig i god position

Bulldogs, her i forrige hjemmekamps sejr over Rødovre, kæmper for en god udgangsposition i kvartfinaleserien. Og i bedste fald hele vejen til og med finaleserien.
Foto: Kim Rune

Efter stryg: Bulldogs stadig i god position

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om Odense Bulldogs efter flere gode kampe blev kørt over i Frederikshavn fredag aften, står holdet stadig med gode kort i kampen om at holde den vigtige fjerdeplads.

Sig nærmer afslutningen sig på ishockey-grundspillet, hvor man fordeler de fire hold, der har fordele fra kvartfinalerne og fremad, og de fire hold, der ikke har samme rettigheder i sæsonafslutningen.

Odense ligger stadig på fjerdepladsen med 52 point og har fortsat to point ned til Rødovre, har samme kampantal.

Det var gunstigt for Odense, at Rødovre fredag aften tabte 1-4 hjemme til Esbjerg, som til gengæld på tredjepladsen tog ekstra afstand fra Odense.

Søndag den 7. februar mødes Frederikshavn og Odense i pokalfinalen på nordjysk is.

Frederikshavn kæmper for at beholde førstepladsen med Sønderjyske som tæt forfølger, og nordjyderne viste klasse mod Odense.

Odense har chancen for at komme foran i Frederikshavn i et power-play, men fik intet ud af det, og så tog det hele en "vild drejning", som det beskrives på Frederikshavns hjemmeside.

"Hjemmeholdet spillede boxplayet rutineret og køligt, og på en kontra fik man scoret ét af de sjældne boxplay-mål. Adam Miller fik en glimrende pasning fra Mathias Bau, og han så sig ikke tilbage. Sikker scoring og 1-0 til høgene. Det slog Odense fuldstændigt ud", beskrives det.

Og efter halvdelen af spilletiden var Odense bagud 0-6, idet Bulldogs-keeper Tad Galansky ikke kunne klandres, ifølge hjemmeholdets reporter.

"Første periode var one-way-traffic. Der var klasseforskel. White Hawks spillede i et helt andet gear end Odense, og man vandt skudstatistikken 20-4. Förkrossande, ville de sige på svensk", klinger det på nordjydernes hjemmeside.

Odense har tidligere i sæsonen vist forbløffende svingninger. Som efter 0-9-nederlaget i Esbjerg.

Vinderen af grundspillet vælger først blandt holdene fra nummer fem til otte, og det vil lige nu siger Rødovre, Herning, Rungsted og Gentofte. og har en ekstra hjemmekamp i både kvartfinale-serien og så fremdeles i både semifinale og finale.

Odense får besøg af Herning på tirsdag. Herningenserne er kun tre point efter Odense og har to kampe i baghånden. Det siger sig selv, at Herning med sejr på tirsdag får en markant fordel inden de sidste 12 runder i grundspillet.

Efter stryg: Bulldogs stadig i god position

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce