Efter sejr over Rungsted: Odense Bulldogs på førstepladsen

Dale Mitchell var igen en nøglespiller for Odense Bulldogs med to mål og to assister i sejren på 4-2 over Rungsted. Foto: Peter Leth-Larsen

Efter sejr over Rungsted: Odense Bulldogs på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en arbejdssejr på 4-2 over Rungsted indtager Odense Bulldogs førstepladsen efter den 11. sejr i de seneste 13 kampe.

Ishockey: - Vi ligger nummer et, sang Bulldogs-tilhængerne ned mod spillerne, der blev hyldet på isen efter en intens hockeyfight.

Med sejren på 4-2 over Rungsted er Odense Bulldogs på førstepladsen med lige så mange point som Herning, men Odense er bedst indbyrdes.

Det var tredje gang ud af tre mulige i denne sæson, at Bulldogs slog Rungsted, som også er modstanderen i pokalsemifinalen 19. januar i VM-arenaen i Herning.

Men det var en tæt kamp denne tirsdag aften i december.

Dale Mitchell manglede skarpheden i første periode, hvor Bulldogs-topscoreren to gange måtte se en stor chance blive reddet af Sebastian Feuk. Den tidligere Odense-keeper, der spillede for Bulldogs i sæsonen 2010-11, stod fornuftigt i Rungsteds mål.

Yannick Vedel stak af sted i en kontra og fik Dylan Walchuk med sig i en to-mod-en-situation. Men Walchuk brændte i fri position på Vedels fine tværpasning.

I stedet gik det hurtigt den anden vej, og få sekunder efter scorede Morten Green til 1-0 for Rungsted efter 14 minutter. Den tilbagevendte 36-årige kaptajn, der gjorde comeback efter et par måneders skadespause, gav et moralsk boost til nordsjællænderne.

Dale Mitchell mistede pucken på et farligt sted ved blå linje og begik et professionelt frispark, som det ville hedde i fodbold. To minutter i straffeboksen til Mitchell for at hægte en Rungsted-spiller.

Yannick Vedel fik en friløber i undertal, men hans solotur løb ud i sandet på isen, da han kom for langt ud i siden og ikke fik afsluttet mod Feuk.

Bulldogs kom under belejring i flere Rungsted-powerplay i anden periode, men det fynske boxplay fungerede fint foran en sikker Robin Rahm i målet.

Odense Bulldogs-Rungsted 4-2 (0-1, 2-0, 2-1)
Ishockeyligaen
Mål: 0-1 Morten Green (14.31). Assist: Jake Hansen og Mathias Røndbjerg.

1-1 Dale Mitchell (32.24). Assist: Martin Larsen og Søren Nielsen.

2-1 Søren Nielsen (37.13). Assist: Dale Mitchell og Mads Schaarup.

3-1 Dale Mitchell (58.43). Assist: Anthony Camara.

3-2 Mattias Persson (59.54). Assist: Morten Green og Marcus Nielsen.

4-2 Søren Nielsen (59.59). Assist: Anthony Camara og Dale Mitchell.

Udvisninger: Odense Bulldogs: 6 x 2 min. Rungsted: 1 x 2 min.

Bedste spillere: Odense Bulldogs: Dale Mitchell. Rungsted: Morten Green.

Dommere: Daniel Bøjle og Rasmus Toppel.

Tilskuere: 937.

Næste kamp: Fredag 8. december kl. 20.00: Herlev Eagles-Odense Bulldogs.

Timeout vendte kampen

Træner Mikael Gath tog en timeout med otte minutter igen af anden periode. Det hjalp åbenbart.

Mindre end et minut efter fik Bulldogs omsider udlignet, da Dale Mitchell i andet forsøg fik pucken listet over Sebastian Feuk.

Med tre minutter igen af perioden var Mitchell igen på spil med et dynamisk raid, og returen på hans skud sendte Søren Nielsen i nettet til 2-1.

Rungsted pressede på i tredje periode, men Bulldogs forsvarede sig kløgtigt.

Halvandet minut før tid tog Rungsted målmand Sebastian Feuk ud og satsede med seks markspillere, men det blev straffet af Bulldogs. Anthony Camara ramte stolpen i det tomme mål med et skud fra egen banehalvdel, og Dale Mitchell fulgte op med sin anden scoring i kampen til 3-1.

I jubelscenerne røg Camara i klammeri med Rungsted-lejren og fik en udvisning for roughing.

Med seks mod fire markspillere fik Rungsted reduceret seks sekunder før tid ved Mattias Persson. Den sidste vigtige faceoff, da spillet skulle sættes i gang igen, vandt Bulldogs, og Søren Nielsen scorede hårdt presset til 4-2 i det tomme mål, samtidig med at slutsignalet lød.

Efter sejr over Rungsted: Odense Bulldogs på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce