Efter pokalnederlag: Træner forventer trods-reaktion

Otterup HK's trænerduo - forrest Daniel Nielsen og bagerst Thomas Bredahl - sender lørdag deres hold i aktion på den svære udebane i Odder i den første turneringskamp efter jule- og nytårspausen. Foto: Arne Rasmussen

Efter pokalnederlag: Træner forventer trods-reaktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det var noget skidt, erkender Otterup HK-træner om overraskende nederlag i pokalturneringen. Men holdet er lørdag klar til at tage revanche i turneringen.

Håndbold: Otterup HK fra 1. division er ude af pokalturneringen efter et overraskende nederlag torsdag aften til HC Odense fra 2. division.

- Det var noget skidt, erkender træner Daniel Nielsen med tilføjelsen:

- Jeg mener, holdet var klar, men det kostede for os, at vi brændte så mange 100 procent-chancer i starten af opgøret - både på straffekast og i helt frie skudpositioner.

Allerede lørdag indleder Otterup anden halvdel af sæsonen i 1. division efter jule- og nytårspausen - og det med en svær udekamp hos ambitiøse Odder Håndbold.

- Jeg er ikke nervøs for spillernes parathed i forhold til den kamp. Det kan være svært at møde et lavere rangerende hold i pokalturneringen, men spillerne ved, hvad de kan forvente at skulle op imod med et hold fra egen række - og så endog et hold højt oppe i rækken. Allerede i omklædningsrummet efter nederlaget til HCO kunne jeg mærke en trods-reaktion bygge sig op: At holdet vil bevise, at det er bedre, end hvad resultatet af pokalkampen viste, fastslår Daniel Nielsen.

10 point i otte kampe

Efter en skidt start på sæsonen overtog Daniel Nielsen og Thomas Bredahl ansvaret for Otterup HK. I otte kampe under deres ledelse er det blevet til 10 point, og med 10 point for 14 kampe har Otterup HK bevæget sig op på den første placering - som nummer 11 - over nedrykningsstregen. Efter et snævert nederlag i Ringsted på 27-30 sluttede fynboerne godt af inden jul med to sejre - begge på hjemmebane - på henholdsvis 24-22 over Frederikshavn fI og 32-25 over Skive fH.

- Vi har slået hold, der ligger omkring os, og hold, der ligger over os. Og det vil vi fortsat gøre, konstaterer Daniel Nielsen.

Odder Håndbold er aktuelt placeret som rækkens nummer tre med 20 point for 14 kampe. I starten af sæsonen tabte Otterup HK hjemme til Odder Håndbold med 25-30, men det var midt i den frygtelige stribe på seks nederlag i de seks første kampe.

Efter pokalnederlag: Træner forventer trods-reaktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce