Odense skal efter nederlaget fredag aften til Frederikshavn hente fire point på Herning i de sidste fire runder. Det kræver nok sejr i samtlige kampe.

Odense Bulldogs må nok belave sig på at skulle ud i kvartfinaleserien fra en femteplads.

Nederlaget fredag aften til Frederikshavn betyder, at Herning har klare fordele i slutspurten, hvor midtjyderne blandt andre har Herlev og Gentofte hjemme, mens kampene ude mod Sønderjyske og Aalborg er mere vanskelige.

Men Odense har blandt andre Esbjerg, ude og Sønderjyske, hjemme.

Matthias Thinnesen sagde til interviewer Jørgen Autzen i et omklædningsrum, der selvsagt var noget afdæmpet, i modsætning til de seneste ugers konstante sejrsrus.

- Jeg synes vi kæmper, og der er god fart på. Vi laver nogle fejl, og det er forskellen på pokalfinalen, som vi vandt, og denne kamp.

- Vi var ikke overraskede over, at Frederikshavn kom blæsende ind i kampen. Det gjorde de ofte. Vi manglede dog lidt skarphed blandt folk i dag, inklusive mig selv, og vi havde tre stolpeskud i dag. De var effektive og det var vi ikke, sagde Thinnesen, hvis hold formentlig får Herning som modstander i kvartfinalerne, hvis profetierne holder.

Og så starter Odense med en udekamp og slutter med det samme, hvis serien går ud i samtlige syv kampe.

  • SportFyn