Efter mavepuster: Odense HC vil have revanche mod København

Jan Pytlick og Odense HC skal finde noget andet frem, end sidst de mødte København Håndbold. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Efter mavepuster: Odense HC vil have revanche mod København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det første møde mellem Odense HC og København bød på storsejr til kvinderne fra Frederiksberg. Torsdag mødes de to hold igen, og her håber Odense HC at kunne ramme et nyt topniveau og vinde en topkamp, så man kan holde presset på Midtjylland.

Håndbold: Torsdag aften kommer Odense HC på den sværeste opgave i dansk kvindehåndbold - en kamp mod ligaens suveræne nummer et, København Håndbold, på Frederiksberg. Sidst de to hold mødtes blev det til en ordentlig lussing til fynboerne, da man tabte med 35-18 på eget gulv, og Odense har generelt haft det svært mod ligaens tophold. Kun Midtjylland på andenpladsen, København på førstepladsen og de forsvarende mestre fra Nykøbing har slået Odense. Men holdets assistenttræner, Bo Rudgaard håber, at Odense HC er bedre rustet nu end til første møde i september.

- Det var jo lidt af en mavepuster, vi fik sidst mod København, så alle er opsat på at revanchere det. Det er klart, at vores kampe mod topholdene vidner om, at vi skal have et højere topniveau. Vores bundniveau har været højt, og det er derfor, vi ikke smider point i de nemmere kampe, men nu gælder det om at lægge det sidste til spillet, siger han.

I København ser Bo Rudgaard et solidt hold, som er svære at låse op. Og skal det lade sig gøre, skal københavnerne lokkes frem, forklarer han.

- København har været rigtig stabilt hold, som står godt i forsvaret. De står ikke så højt, men godt i 6-0, og så er de gode på kontra. Så vi skal have held med at skyde fra distancen og få dem lidt frem, og så bliver målmandsduellen vigtig, så det bliver os, der kommer til at løbe kontra, siger han.

En mulighed for to point

Efter en dramatisk sejr mod Viborg HK er Odense HC kommet op på siden af FC Midtjylland i kampen om andenpladsen, efter midtjyderne har smidt point i deres seneste to kampe. Og Bo Rudgaard og Odense HC er godt klar over, at der har åbnet sig en mulighed.

- Selvfølgelig kigger vi til Midtjylland, og vi ser selvfølgelig en mulighed for at blive toer og få de to point med fra grundspillet. Det er jo noget, som gør en væsentlig forskel, siger han.

Til udekampen i København har Odense HC's fanklub, Inferno, arrangeret ekstra busser til fans, der skal hjælpe holdet til sejr i en kamp, som på papiret er helt lige, hvis man skal tro bookmakerne. Og noget af det, som kan gøre forskellen, er friskheden, håber Bo Rudgaard.

- Vi burde have den fordel, at vi ikke har spillet europæisk. Jeg fornemmede dog, at København sparede lidt spillere mod Kristiansand i weekenden, men vi har da haft lidt mere tid til at forberede os, siger assistenttræneren, som kan melde alle spillere klar til topkamp.

- Alle glæder sig, og det bliver en kamp som er sjov at spille. Jeg tror, der bliver masser af fight, og jeg forventer, at det bliver tæt, siger han.

Odense HC ligger lige nu nummer tre med 24 point - samme antal som Midtjylland på andenpladsen. København har et forspring til de to forfølgere på seks point. Kampen begynder klokken 20.30 i Frederiksberg-Hallerne.

Efter mavepuster: Odense HC vil have revanche mod København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce