Efter Parken: Fokus på VM


Efter Parken: Fokus på VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bruttotruppen til VM for hold med finale i Vojens er klar

SPEEDWAY: Når det danske Grand Prix er overstået i aften, kan de danske kørere begynde at se frem mod en anden stor udfordring, nemlig VM for hold.

Bruttotruppen til VM, hvor der er finale på Vojens Speedwaycenter 19. juli, ser således ud: Bjarne Pedersen, Charlie Gjedde, Hans Andersen, Jesper B. Monberg, Kenneth Bjerre, Mads Korneliussen, Nicki Pedersen og Niels-Kristian Iversen.

Det endelige hold på fem kørere, som skal deltage i Danmarks første runde i Coventry den 14. juli, skal senest udtages 14 dage forinden.

I Coventry deltager foruden Danmark værtsnationen England, Sverige samt vinderen af kvalifikations-runden i Slovenien, som køres den 29. juni med Slovenien, Italien, Finland og Tjekkiet som deltagere. Vinderen går direkte i finalen i Vojens.

De regerende verdensmestre Polen lægger ud på hjemmebanen i Leszno lørdag den 12. juli mod Australien, Rusland og Ungarn. Også her kommer vinderen direkte til Vojens.

I egne senge

- Jeg tror, vi er godt tilfredse med at starte i Coventry, det er jo næsten en hjemmebane for os, forstået på den måde, at alle har en base i England og kan sove i egen seng aftenen før, og det er en bane, alle kender godt, siger landstræner Jan Stæchmann. Han fortsætter:

- Vi undervurderer absolut ingen af vore modstandere, og hjemmeholdet bliver en hård nød at knække. Men vort mål vil absolut være at køre direkte i finalen i Vojens, også selv om vi ikke har haft den bedste optakt - med mange skader.

Der bliver fire hold i VM-finalen 19. juli. Ud over de to direkte kvalificerede afgøres de to sidste pladser ved et race off i Vojens 17. juli med deltagelse af to og tre fra de to indledende arrangementer.

Danske favoritter

Den danske line-up til VM ligner Nicki Pedersen, Hans Andersen, Niels-Kristian Iversen, Bjarne Pedersen og Kenneth Bjerre - altså de fem, der kører i Parken i aften. På et pressemøde i går sagde Kenneth Bjerre, at Danmark nødvendigvis må påtage sig favoritrollen - med fire Grand Prix-kørere på holdet. Men Australien, USA og England er farlige outsidere.

Verdensmester Nicki Pedersen advarer kraftigt mod Australierne, der - som han siger - har en flot blanding af veteraner og unge, dygtige kørere.

Efter Parken: Fokus på VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce