Efter MR-scanning: Skadet GOG-back først tilbage efter VM

Lasse Møller få minutter efter, han pådrog sig en skade i højre knæ i et ligaopgør mod Lemvig-Thyborøn, søndag den 7. oktober. Skaden opstod i forbindelse med et angrebsforsøg, hvor Møller efterfølgende faldt forkert ned. Foto: Karsten L. Sørensen

Efter MR-scanning: Skadet GOG-back først tilbage efter VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasse Møller er ude resten af 2018, efter at han forleden pådrog sig en skade i højre knæ i en ligakamp i Lemvig. Men backen undgår en operation.

Håndbold: Denne sæsons helt store profil hos GOG, Lasse Møller må følge sit hold fra sidelinjen resten af 2018. Ligaens topscorer har pådraget sig en knæskade, og en MR-scanning i fredags har vist, at det midterste ledbånd i højre knæ er beskadiget. Dermed er Møller reelt først tilbage hos GOG efter VM i januar - et VM, som GOG-backen meget vel kunne være blevet udtaget til, hvis ikke han var kommet til skade i starten af anden halvleg i et ligaopgør i Lemvig, søndag den 7. august.

Den gode nyhed for Lasse Møller og GOG er, at korsbåndet ikke er revet over, hvilket ville have kostet en noget længere skadespause og måske operation.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at det ikke er værre. Men jeg er ærgerlig og ked af, at jeg ikke kan spille med mine holdkammerater de næste måneder. Jeg er sikker på, de nok skal klare det uden mig. Det så vi jo mod Århus Håndbold. Så nu vil jeg fokusere på min genoptræning og gøre alt for at komme stærkt tilbage, siger Lasse Møller i en officiel pressemeddelelse.

Målet er nu, at Lasse Møller skal stå på håndboldbanen igen til februar 2019, hvor GOG i øvrigt kan have masser på spil med mulig deltagelse i EHF Cuppens gruppespil, pokalslutspillet Final 4 og slutspillet i ligaen.

Da Lasse Møller ikke kommer på banen for GOG resten af 2018, er han altså heller ikke i spil til en plads ved VM i januar med det danske landshold.

Med Lasse Møller ude vil der blive pålagt ekstra opgaver til unge Emil Lærke og Frederik Clausen, der lige er vendt tilbage fra en langtidsskade.

Ambivalent følelse

- Vi sidder jo med en noget ambivalent følelse lige nu. Vi er selvfølgelig kede af, at Lasse ikke kan spille resten af året, men samtidig er vi lettede over, at skaden ikke er værre, lyder det fra Nicolej Krickau, cheftræner i GOG, med henvisning til, at en korsbåndsskade sandsynligvis havde kostet Lasse Møller deltagelse i resten af sæsonen.

Diagnosen betyder, at Lasse Møller undgår en operation, og i stedet skal han holde knæet i ro til hævelsen foretager sig. Derefter står den på genoptræning.

GOG topper ligaens grundspil efter otte runder og skal på lørdag møde KIF Kolding i det jyske.

- Vi fik et godt afsæt i fredags, hvor vi spillede en god kamp og vandt over Århus Håndbold uden Lasse. Så vi skal nok klare os uden ham resten af året. Og så glæder vi os til at få Lasse tilbage i den gule trøje i det nye år, fastslår Nicolej Krickau.

Efter MR-scanning: Skadet GOG-back først tilbage efter VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce