Edmundsson bedt om at blive hjemme

Jóan Símun Edmundsson har formentlig spillet sin sidste kamp for OB. Foto: Lasse Hansen

Edmundsson bedt om at blive hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Færingen tager ikke med på træningslejr, fordi han ifølge OB ikke er hundrede procent fokuseret og skal være klar til at skifte klub.

FODBOLD: Den færørske landsholdsspiller Jóan Símun Edmundsson bliver hjemme fra træningslejren, fordi OB ikke vil have ham med.

Han er ikke med, når OB fredag morgen, når fynboerne drager på træningslejr, så han kan forberede sig på et klubskifte allerede inden transfervinduet lukker den 31. januar, skriver OB.dk.

OB.dk skriver, at han bliver hjemme, "så han kan være klar til at handle hurtigt, hvis der opstår mulighed for et klubskifte".

- Joan Simun Edmundsson og OB har i en periode forhandlet om en kontraktforlængelse, men her har Edmundsson givet udtryk for, at han ønsker at tage et skridt videre i karrieren. Derfor har han i et stykke tid haft accept til at afsøge nye muligheder, uden at det endnu er lykkedes, skriver ob.dk..

Ifølge OB har Edmundsson afvist et nyt udspil til kontraktforlængelse ud over den kontrakt, der i forvejen udløber den 31. juni.

- Klubben foretrækker at truppen på træningslejren udelukkende består af spillere, der har hundrede procent fokus på forårets opgaver, er det besluttet, at færingen bliver hjemme, så han kan fokusere på sin fremtid og holde sig klar, hvis der skulle opstå en mulighed for et klubskifte allerede i januar.

Hverken Rasmus Jönsson, Mathias Thrane, Nana Welbeck eller Joao Pereira bliver hjemme, selv om de ligesom Edmundsson har kontraktudløb til sommer.

Edmundsson bedt om at blive hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce