Færingen tager ikke med på træningslejr, fordi han ifølge OB ikke er hundrede procent fokuseret og skal være klar til at skifte klub.

FODBOLD: Den færørske landsholdsspiller Jóan Símun Edmundsson bliver hjemme fra træningslejren, fordi OB ikke vil have ham med.

Han er ikke med, når OB fredag morgen, når fynboerne drager på træningslejr, så han kan forberede sig på et klubskifte allerede inden transfervinduet lukker den 31. januar, skriver OB.dk.

OB.dk skriver, at han bliver hjemme, "så han kan være klar til at handle hurtigt, hvis der opstår mulighed for et klubskifte".

- Joan Simun Edmundsson og OB har i en periode forhandlet om en kontraktforlængelse, men her har Edmundsson givet udtryk for, at han ønsker at tage et skridt videre i karrieren. Derfor har han i et stykke tid haft accept til at afsøge nye muligheder, uden at det endnu er lykkedes, skriver ob.dk..

Ifølge OB har Edmundsson afvist et nyt udspil til kontraktforlængelse ud over den kontrakt, der i forvejen udløber den 31. juni.

- Klubben foretrækker at truppen på træningslejren udelukkende består af spillere, der har hundrede procent fokus på forårets opgaver, er det besluttet, at færingen bliver hjemme, så han kan fokusere på sin fremtid og holde sig klar, hvis der skulle opstå en mulighed for et klubskifte allerede i januar.

Hverken Rasmus Jönsson, Mathias Thrane, Nana Welbeck eller Joao Pereira bliver hjemme, selv om de ligesom Edmundsson har kontraktudløb til sommer.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie. Jeg har siden 1983 skrevet om al sport, men især fodbold og OB. Jeg har dækket fire olympiske lege og otte slutrunder i fodbold og blev i 1999 "Årets Sportsjournalist" i Danmark. Jeg bor i Odense med min kone, der er skolelærer i byen. Vi har to børn, der læser i Aarhus og København.

Mere om emnet

Se alle
6
Ballade på bagsmækken: Edmundsson føler sig straffet af OB

Ballade på bagsmækken: Edmundsson føler sig straffet af OB