Ebbe Sand på tavlen for Schalke


Ebbe Sand på tavlen for Schalke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Ebbe Sand kom onsdag aften på måltavlen for Schalke 04 i den tyske Bundesliga. Ude mod FC Nürnberg hovedstødte den tidligere landsholdsangriber 2-0-målet i nettet, efter problembarnet Ailton havde bragt gæsterne foran.

Sejren er Schalkes fjerde i træk, og danskerklubben har fået rettet op på en skidt sæsonstart efter ansættelsen af Ranf Rangnick, som afløste den fyrede Jupp Heynkes. Rangnick valgte med det samme at bruge Chrstian Poulsen på den defensive midtbane, og det holder han fast i, for også mod Nürnberg fik Poulsen alle 90 minutter på sin yndlingsplads.

Sejren betyder, at Schalke er oppe på sjettepladsen, en plads fra UEFA Cuppen, der er et af de helt store sæsonmål for den ambitiøse klub.

Daniel Jensen var stært impliceret i Werder Bremens fornemme comeback i udekampen mod Stuttgart. Værterne var godt i gang med at spille sig på førstepladsen, men en mand i undertal fik Werder Bremen først udlignet og siden bragt sig foran i løbet af blot to minutter. 12 minutter før tid forsøgte Daniel Jensen, der kom på banen efter pausen, sig med et skudforsøg, der landede for fødderne af Miroslav Klose, som udlignede Stuttgarts føring. To minutter efter headede Nelson Valdez et hjørnespark i nettet til den uventede udebanesejr, der bringer Werder op på fjerdepladsen.

Hansa Rostock ligger efter nederlag til Mainz stadig under nedrykningsstregen. (ritzau)

Ebbe Sand på tavlen for Schalke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce