EM-navne

Foto: Yilmaz Polat

EM-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kunne ved Kufstein-redaktionens slutning meldes, at Michael Laudrup ikke havde taget imod avisens forslag om at byde sig til hos den charmante klub ved floden Inn, hvor den lokale fodboldklub efter flere års kiksede oprykninger nærmest giver garanti for succes efter ferien. Men så må Laudrup jo bare fortsætte jobjagten.

Et par københavnske tabloidaviser kunne i går tippe hver for sig, at Brøndby måtte betale henholdsvis syv og tre millioner kroner til Horsens for at få løst træner Kent Nielsen fra kontrakten. Dermed kan Stiftstidende komme først med historien om, at det rette beløb så må være 4,5 millioner.

Østrigerne har fået ny fodboldgejst efter den i det mindste stærke fight i EM-gruppen. Østrigerne tror endda på chancen i den kommende VM-gruppe, hvor Josef Hickersbergers hold møder blandt andre Frankrig, Serbien og Rumænien. Og så Færøerne, som Hickersbergers hold som bekendt tabte til i halvfemserne. Åbningskampen er i september på Prater Stadion i Wien.

Thomas Helveg dukkede op i går i pressecentret i Innsbruck. Og så skam ganske skarp ud, vi gætter efter en længere løbetur, så den nyslåede tv-kommentator formentlig snart er klar til at træningsknokle med de øvrige OB'ere.

Hans Backe, tidligere FCK-og AaB-træner, og senere assistent i Manchester City, kom spankulerende ind i pressecentret, hvor han forberedte sig på som kommentator at forklare den svenske sideforskydning.

Ferenc Wald, tysk-ungarsk kioskejer i tyske Bochum, hænger stadig fast i bordkanten som en slags selvbestaltet slutrunde-ekspert for Stiftstidende. Den magiske magyar tippede før EM schweizerne og tyskerne til at nå langt. Det første glippede, men det andet har Herrn Wald jo allerede delvist ret i. Efter Tysklands 1-0 sejr over Østrig. Men det kan så blive endnu bedre, hvis tyskerne indfrier forventningerne mod Portugal i kvartfinalen.

Den svenske reserve Mikael Källström har en stor fanskare. I hvert fald åbnede denne bastante herre en hel souvenir-bod på strøget i Innsbruck og havde godt gang i salget.

Det svenske og spanske flag var bogstaveligt talt i fuld flor i beplantningerne ude foran stadion Tivoli i Innsbruck, selv om det i aftes handlede om en helt anden kamp - det ødelagde nu ikke den storslåede natur i baggrunden.

Nu er dansk fodbold altså virkelig sunket dybt. Når de svenske fans i Innsbruck først begynder kun at mobbe nordmændene for ikke at være med ved EM, så er den gal. Helt gal.

De svenske fans havde deres egne betjente med til Innsbruck, og hidtil har der ved EM ikke været nogen triste episoder. - Det er, fordi englænderne ikke er med, hviskede en irer forleden i øret til Deres udsendte...

Vladimir Putin, den russiske præsident, var fløjet ind til lejligheden i Innsbruck for at også at hilse på sin gamle ven Roman Abrahimovic, ejeren af Chelsea, som Bild kaldte den rigeste fan i aftes, mens den tyske avis roste svenskerne for at have de kønneste spillerkoner.
Foto: yilmaz polat
Foto: Yilmaz Polat

EM-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce