Stevie Wonder, amerikansk soul-legende, der fik god omtale i disse Kufstein-navnespalter, efter koncerten forleden henne om hjørnet i Kufstein, er nu hyret til en koncert i aalborgensiske Gigantium i september. Og som Stiftstidende kunne afsløre i fredags, så kræver den blinde Stevie Wonder ofte et ekstra flot spejl installeret på hotelværelset. Der bliver rift om den mystiske ordre ved Limfjorden.

Et godt råd til Michael Laudrup, hvis de efterhånden 30-40 klubber, som alligevel trækker sig som ny arbejdsgiver i det berygtede sidste øjeblik, så kan FC Kufstein da være den rigtige karrierevej. Det er en idyl, og det kan kun gå fremad. Faktisk kunne det godt ligne et muligt nyt Getafe. Måske ryger denne historie endda på bold.dk

Hollands farver er så populære, at traditionsklubben Austria Wien nu har besluttet at optræde i orange farver på udebane.

Tjekkernes træner Karel Brückner med det flot svungne hvide dirigent-hår, har et andet tilnavn: Klkihpetra, nemlig den gamle, hvide Apache-høvding og plejefar for Winnetou. Og så er alle vist med.

Stiftstidendes firmabil med avisens navn i store og flotte typer på sideskærmene vækker opsigt i disse EM-uger, hvor den er midt i det alpinske fodboldtrek. Og den gode reklame har i de seneste dage betydet, at man i Kufstein har kunnet iagttage en klart stigende interesse for hits på www.fyens.dk, fordi flere og flere borgere har opdaget, at byen er blevet verdensberømt. På Fyn.

Den legendariske tyske schlagersanger Heino afslører i disse dage, at han efter 40 år på farten har lidt af en frygtelig depression, som nu er lettet efter lægelig behandling og en daglig pille. "Der Heino" med det platinblonde hår ønskes herfra god bedring. Heino meldes nu på vej med en ny cd, der bør blive et hit. Showbizz er en nådesløs branche.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Stiftstidendes EM-hold

Stiftstidendes EM-hold

Torres tog tyskerne

Torres tog tyskerne

Tysk landstræner: Fortjent spansk sejr