EM-navne

Foto: yilmaz polat

EM-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdens ældste honningavler bor tæt på Kufstein. Johann Bögl bliver 105 torsdag, og Herrn Bögl lægger ikke skjul på recepten på at blive gammel: "Hårdt arbejde, frisk luft og et anstændigt liv med megen søvn", siger honningmageren, der i 1925 stiftede den lokale biavlerforening, som garanteret siden har gjort krav på mange referater i de lokale dagblade, og måske når Herrn Bögl endda at blive omtalt... ja, bi-medialt. PS: Det er i hvert fald hermed gjort.

Sommer i Tyrol er igen veget for plask-regnvejr. Lidt før klokken 18 kom nedbøren tilbage til Kufstein, og det kunne blive en angstfyldt nat, for vandspejlet i floden Inn truede med efterhånden at nå på højde med Stiftstidende-redaktionens terrasse.

Brunbjørnen Bruno, der så skammeligt blev skudt i den hede VM-sommer 2006, fordi den strejfede rundt nær Kufstein og til tider løb ind i Tyskland og nappede lidt får, kommer nu på film. Hovedpersonen spilles af et menneske inde i et bjørneskind. Eller noget i den retning. Det er en vis instruktør Xaver Schwarzenberger, der vil eviggøre Brunos skæbne, og instruktøren har da et magnifikt navn.

Eneste dansker, der optræder i medierne i Østrig her i midtugen, er - hold godt fast - Brigitte Nielsen. Den 44-årige dansker mistede sin Jack Russell-terrier, Joker, da den døde under en kastration. Dr. Götz Eichhorn udtaler til boulevardpressen: "Det var en helt normal operation, men pludselig faldt hunden om. Vi prøvede at genoplive den. Men forgæves".

Flere læser har bidt mærke i, at Kufsteins berømte hymne er den om Kufsteiner-valsen. Redaktionen kan her midt i ugen anbefale "Das Kufsteiner Lied", sunget af Franzl Lang på YouTube. men pas på, den har det med at sætte sig på hjernen...

Det her er måske en idé til hjemme i bladhuset, hvor kvinderne med rette brokker sig over de mandlige reportere, der sjasker på pissoiret. På "Landgasthof Schiffli" i Diepoldsau rammer de lokale bønder bolden op til flere gange i løbet af et langskud....

Uri Geller, 61-årig schweizisk magiker, der allerede i 70'erne bøjede gafler ved tankens magt i dansk tv, blev før kampen i aftes spurgt i avisen "Blick", hvad der skule til for at besejre tyrkerne. Præcis kl. 20.20 og 20.22 skulle schweizerne lægge hånden på en bold - helst en officiel EM-bold - i to gange 20 sekunder og så ved tankens kraft forestille sig det schweiziske landshold løbe rundt på stadion med EM-pokalen. Så skulle det nok gå altsammen. Vi får at se...

Eva Tedesco, kvindelig kommentator, i "Blick" havde en skarp ophidsende kommentar. Hun troede ikke en døjt på, at den tidligere tyrkiske storspiller Alpay og landstræner Fatih Terim havde glemt skandalekampen i Istanbul for to år siden mod schweizerne. - Jeg kan se på d'herrers kropssprog, at de lyver", skrev Tedesco.

EM-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce