EM-navne


EM-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Basel har en mægtig hal i Skt. Jakobs-Halle, og den er nu indrettet til pressecenter med palds til et nærmest firciret antal reportere.

Deriblandt en kinesisk kollega, der åbenbart ikke har fået sovet ud efter flyturen og den indledende EM-research. I går sank kineseren pludselig sammen over sin bærbare computer, og sekunder senere snorkede manden som et tærskeværk. Forhåbentlig skal han ikke osse dække OL.

Tyrkerne mangler den robuste tankcenterforward Hakan Sükür og får derfor fiasko. Det mente kyllingekebab-sælgeren Murat Akyüz i hvert fald, da han gav et solo-interview til avisen. Akyüz henviser til, at Galatasaray med Sükür på hodlet vandt mesterskabet, selv om rivalen Fenerbache havde indkøbt stjerner som Roberto Carlos, Kezman og Alex. Javel, så.

Samme kebabsælger har i øvrigt en god forretning på kanten af Rhinen ved "Mittlere Rheinbrücke", hvor han sælger kebab for seks schweizerfrancs, og ifølge vores hjemmelsmand var produktionsprisen én euro. Såre simpel forretningsplan.

Murat Akyüx får ikke selv set tyrkernes kampe.

-Jeg har min egen kamp hver dag, lød meldingen.

Der kommer altid en sporvogn til, og det sker konstant mellem pressecentret i Basel og selve stadion, så bommene hele tiden går ned for det bimediale produktionsflow til tusinder af europæiske medier.

To af Odenses bedste angribere gennem tiderne spillede for schweiziske klubber og bor vist stadig i alpelandet: Søren Skov, OB og Lars Lunde, B1909.

Luca Toni og Italiens andre verdensmestre er under et stort pres, hvis holdet vil have fat i det italienske fodboldforbunds EM-bonus. Den er kun penge, hvis holdet kommer i finalen. Spillerne får dog et armbåndsur, hvis de går videre fra gruppespillet.

EM-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce