EM: Fynbo slutter med endnu en personlig rekord

Fynske Anna Wermuth i vandet på 50 meter bryst til EM på kortbane. Hun slår personlig rekord. (Foto: Claus Bech/Scanpix 2017)

EM: Fynbo slutter med endnu en personlig rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynske Anna Wermuth slutter sit første EM med tre personlige rekorder ud af tre løbog er en fingerspids fra finaleplads i 200 meter bryst.

Svømning: 21-årige Anna Wermuth fra Odense har svømmet sit første EM nogensinde med deltagelse i 50, 100 og 200 meter bryst. I alle tre løb er det blevet til personlige rekorder, og i sidstnævnte sluttede fynboen som nummer ti i den samlede stilling kun otte hundrededele fra en plads i den prestigefyldte finale.

- Jeg er meget stolt og tilfreds med løbet, men det er lidt ærgerligt at se, hvor tæt jeg var på en finaleplads, sagde en forpustet svømmer efter løbet. 

Med placering som nummer ti nåede hun akkurat ikke en plads blandt de udvalgte finalister, men fik i stedet rollen som reservesvømmer i tilfælde af, at nogen sprang fra.

- Jeg vil i hvert fald ikke sige nej, hvis nogen spurgte, om jeg ville svømme finalen i stedet for, siger Wermuth med et smil på læben og fortsætter: 

- Men jeg er i det hele taget stolt og mega glad for min præstation ved stævnet. Jeg har jo ikke lavet andet end personlige rekorder, smiler hun.

Anna Wermuth sagde inden stævnet, at hun var med for at lære, og at hun håbede på at svømme mindst lige så hurtigt, som hun havde gjort til DM, hvor hun kvalificerede sig. Hun var dog ret nervøs for, om hun kunne håndtere opmærksomheden fra omgivelserne.

- Jeg var nervøs for, om jeg ville blive for nervøs, men det er jeg slet ikke blevet. Jeg har suget al den positive energi fra arenaen til mig og vendt det til noget positivt, og det har kun gjort mig bedre, sagde Anna Wermuth, der til dagligt svømmer for H2Odense.

EM: Fynbo slutter med endnu en personlig rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce