EM--titel giver gyldne løfter


EM--titel giver gyldne løfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Sådan ser en fynsk Europamester ud blot halvanden time efter hjemkomsten til hjemmet, der ligger blot en slutspurt fra den cykelbane, hvor han stort set er vokset op.

Alex Rasmussen vendte i aftes hjem til Odense med sin EM-guldmedalje fra U-23 mesterskaberne i disciplinen scratch om halsen, og selv om trætheden sad i kroppen efter rejsen fra Valencia i Spanien, så var der masser af smil på læben.

- Det giver jo en masse selvtillid, og nu er det næsten lige meget, hvad der sker til DM. Min sæson har allerede været rigtig god, siger Alex Rasmussen, der skal køre om DM-titlerne på flere discipliner fredag aften på hjemmebane.

Som beskrevet i Stiftstidende i går, kom Alex Rasmussen med i et udbrud på i alt 10 mand cirka halvvejs af de 15 kilometer, scratch-løbet varer, efter at holdkammeraten Michael Berling havde forsøgt sig i et længere to-mands udbrud.

Og da spurten skulle køres, blev den åbnet af en litauer, der fik omkring 20 meter, før Alex Rasmussen følte sig nødsaget til at køre ham ind og fortsætte guldjagten fra spids.

- Det blev en lang spurt, og til allersidst var der en polak, der kom meget tæt på, men man finder åbenbart lidt ekstra kræfter, når det er guldet, der køres om, smiler den 20-årige U-23 mester, der har to sæsoner mere i samme aldersklasse.

Alligevel er det næste store mål en VM-medalje i disciplinen hos de voksne. Efter sjette- og syvendepladser de seneste to år giver guldet fra Valencia Alex Rasmussen mod på meget mere.

- Nu har jeg set, at jeg har kræfter til at spurte også efter at have brugt energi på at sidde i et udbrud. Det har jeg været i tvivl om tidligere, og det vil jeg da helt sikkert forsøge mig med også i World Cup'en, der begynder allerede til november i år, siger han.

Nu venter et par dage med den sidste finpudsning inden jagten på flere medaljer af guld ved DM.

EM--titel giver gyldne løfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce