EHF klar til at lytte til Morten Stig


EHF klar til at lytte til Morten Stig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Stig Christensen vil have, at Champions League-kampe skal spilles om onsdagen. EHF udelukker ikke en ændring og er klar til at høre på argumenter.

Dansk Håndbold Forbunds direktør, Morten Stig Christensen, vil have, at Champions League-kampe fremover skal spilles om onsdagen. På den måde vil han beskytte de danske ligaer, som i øjeblikket hele tiden bliver forstyrret af de internationale kampe, der ofte er hensat til weekenderne.

Hos det europæiske håndboldforbund (EHF) i Wien er man klar til at lytte, når Morten Stig Christensen tager spørgsmålet op.

- Jeg kan ikke udelukke, at der sker ændringer. Vi har lige ændret spilformatet i herrernes Champions League og modificeret reglerne for kvalifikationen til herre-EM. Det viser, at EHF's turneringer og regler er dynamiske størrelser, siger Markus Glaser, turneringsleder for Champions League, til Ritzau.

Han understreger, at sagen er blevet diskuteret før, og at fordele og bagdele ved en ændring afhænger af, om man repræsenterer en klub, en liga, et nationalt forbund eller EHF. Han er overbevist om, at sagen vil blive diskuteret igen.

- Det kan være, at det på et tidspunkt bliver besluttet, at Champions League udelukkende skal ligge i midtugen, men der ligger i øjeblikket ikke konkrete forslag på bordet, siger Markus Glaser.

I øjeblikket afvikles fem af herrernes Champions League-spillerunder i midtugen, mens alle spillerunderne i kvindernes turnering spilles i weekenden.

EHF klar til at lytte til Morten Stig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce