Dumt pointtab: Odense Q smed sejren mod Vildbjerg

Tenna Kappel var uheldig onsdag aften og sparkede et potentielt pointgivende skud på overliggeren. FOTO. Birgitte Carol Heiberg

Dumt pointtab: Odense Q smed sejren mod Vildbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffelsen var stor i Odense Q-lejren, efter holdet onsdag aften tabte til Vildbjerg i en kamp, som spillerne og træneren nok føler, de burde have fået point fra.

FODBOLD: Odense Q brændte onsdag både et straffe og holdets første af to chancer for at overhale B 93 og hoppe op på andenpladsen, der giver adgang til ligafodbold igen næste sæson for Odense-klubben.

Chancen blev forspildt på hjemmebane mod Vildbjerg, der lige nu ligger nederst af de seks hold, der spiller med i kvalifikationsligaen.

Odense startede skidt ud ved at give et mål væk på hjørnespark efter et kvarters spil. Ti minutter senere fordoblede Vildbjerg føringen, da et hullet Odense-forsvar blev overløbet og efterlod målvogter Tina Holm, der havde taget over for en skadet Sarah Jacobsen, i stikken.

Derfra var der et hul at grave sig ud af for Odense-kvinderne, men det blev klaret. Ti minutter mere gik der, inden Sandra Jakobsen reducerede til 1-2 og gav Odense noget at arbejde med i anden halvleg.

Kampen på overliggeren

Odense Q fortsatte takterne efter pausen, og med lidt under en halv time igen, så det ud til, at Odense mindst ville tage point med fra kampen, da Kamilla Ørskov efter et indlæg sparkede bolden ind til 2-2.

Fynboerne virkede stålsatte på at tage alle tre point og tog også selv bolden op til midten for at sætte i gang, men i stedet skulle det ende i ingenting efter endnu en fejl på hjørnespark.

Vildbjergs Julie Fonager fik bolden i nettet bare et minuts tid efter udligningen.

Med fem minutter igen fik Odense en sidste chance for at tage point med hjem, da Sandra Jakobsen tilkæmpede sig et straffespark. Men Tenna Kappen gik lige en grad for hårdt til bolden, så den og kampen begge røg på overliggeren.

Med nederlaget til Vildbjerg er Odense Q nu et enkelt point efter B 93, men fynboerne har stadig spillet en kamp mindre. Til gengæld har Farum nu chancen for at indhente Odense, så alt tyder på, at det kan blive et tæt, afgørende løb, der skal bestemme, hvem der tager andenpladsen i kvalifikationsligaen. Næsby topper otte point foran B 93 og ligner et sikkert kort til at tage den ene plads.

Dumt pointtab: Odense Q smed sejren mod Vildbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce