Fynsk speedway-stjerne til bal hos dronningen med sin nye kæreste, tirsdag aften

Hverken gæsteliste eller aftenens menu er blevet offentliggjort endnu, men ét er sikkert: Aftenen kommer vanen tro til at byde på dans. Og også noget andet er sikkert: Nicki Pedersen, tredobbelt fynsk verdensmester i speedway, og kæresten, Helene Hüttmann, sidder med til bords hos dronning Margrethe på Christianborg.

Sammen med blandt andre sangeren Christopher, hans kollega Mads Langer og musicalstjernen Maria Lucia er Nicki Pedersen således blandt de godt 300 profiler inden for kunst og sport, der har fået en indbydelse fra dronning Margrethe om at komme til fest på Christiansborg Slot, tirsdag aften.

Dronning Margrethe og prins Henrik inviterede til aftenselskab for kunst og kultur første gang i 1976. Sidste gang, regentparret fejrede kulturen, var i 2009, hvor også kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie deltog i festlighederne.

For at gøre sig fortjent til at være blandt de cirka 300 særligt indbudte, skal man have gjort sig bemærket inden for kunst eller kultur, og sidste gang den festlige aften fandt sted, var der også adskillige sportsudøvere, musikere og skuespillere på gæstelisten. I 2009 var blandt andre bokseren Mikkel Kessler, komikeren Casper Christensen og sangerinden Szhirley til hofbal.

I aften skulle blandt andre også løberen Sara Slott og badmintonspillerne Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen være på gæstelisten.

- Jeg er selvfølgelig beæret over at være inviteret, sagde Nicki Pedersen til Sport Fyn, umiddelbart før han iførte sig smokingen til aftenens fest.

Alle de inviterede er velkomne med ægtefælle/kæreste, og Nicki Pedersen har altså sin nye, unge kæreste, Helene Hüttmann, med til ballet.

En markant person har måttet melde afbud: Tennisspilleren Caroline Wozniacki delte således for nyligt et billede af den flotte invitation med sine følgere på Instagram og skrev, at hun desværre er forhindret i at deltage.

  • SportFyn