I en chancerig kamp blev FC Midtjyllands Danny Olsen dagens helt, da han med en flot halvflugter scorede det afgørende mål i 2-1-sejren mod AC Horsens
Med syv point for tre kampe er FC Midtjylland fremdeles med i toppen af SAS Ligaen, men det kneb gevaldigt for midtjyderne at hive alle tre point og en 2-1-sejr hjem i søndagens hjemmekamp mod AC Horsens, der sagtens kunne have fortjent en pind.

Midtjyderne gjorde tingene komplicerede for sig selv, da målmand Lasse Heinze og stopperen Winston Reid klumrede i det midt i første halvleg og forærede gæsternes Gilberto Macena en gratis chance, der førte til 0-1-målet. Horsens-backen Morten Rasmussen gjorde ufrivilligt gengæld, da han med et flot hovedstød passerede sin egen målmand efter 55 minutter.

I kampens sidste tredjedel bølgede spillet frem og tilbage med mange muligheder til følge - både i den og anden ende. Det var én af dem, som midtjydernes Danny Olsen udnyttede, da han ti minutter før tid blev matchvinder med et drømmehug af en halvflugter fra kanten af feltet.

Mere om emnet

Se alle

Jesper Christiansen: En kamp vi skal vinde

Skuffende FCK-remis i Sønderjylland

Da Fall tog fat i AGF var der fest

Da Fall tog fat i AGF var der fest