Drillo går imod danske EM-ønsker


Drillo går imod danske EM-ønsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stik imod de danske ønsker vil Norges fodboldlandstræner, Eigil "Drillo" Olsen, ikke møde Danmark sent i kvalifikationen til EM-slutrunden i 2012.

Den danske fodboldlandstræner, Morten Olsen, skal ikke regne med at få sine ønsker opfyldt til programmet for kvalifikationen til EM i 2012. I hvert fald ikke med sin norske kollega, Egil "Drillo" Olsens, gode vilje.

Den norske landstræner ønsker således ikke at spille kampene mod hverken Danmark eller den anden gruppemodstander Portugal i 2011.

- Portugal vil spille begge kampe mod os i 2011, og det kan virke som om, at Danmark vil det samme, men det går vi ikke med til, siger Drillo til det norske nyhedsbureau NTB.

I stedet har Norges landsholdschef rettet blikket mod at møde de to gruppefavoritter tidligt i kvalifikationen til slutrunden i Polen og Ukraine.

- Drømmelodtrækning er, at vi får to hjemmekampe i 2010, og at vi møder Portugal og Danmark så tidligt som muligt, slår Drillo fast.

På den måde lægger han op til, at programmet for kvalifikationen vil blive afgjort ved lodtrækning, da det ikke ser ud til, at holdene bliver enige, når de skal diskutere sagen i marts. Den løsning kan den norske landstræner sagtens leve med.

- Ud fra mine beregninger vil en lodtrækning betyde, at vi med sikkerhed skal møde enten Danmark eller Portugal i 2010, og at vi har 60 procent chance for at få to hjemmekampe i år, så der har vi et kort i ærmet, konstaterer Drillo.

Foruden Norge, Portugal og Danmark består EM-kvalifikationspuljen af Island og Cypern.

Drillo går imod danske EM-ønsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce