Drama med kugleramme og mobil


Drama med kugleramme og mobil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fyn og Næsbys skæbne afgøres i dag med AB 70 som en hovedaktør

FODBOLD: Kugleramme og mobiltelefon er uundværlige værktøjer for den fynske fodboldtilskuer, når FC Fyn og Næsbys divisionsskæbner på en spændingsmættet eftermiddag afgøres med bundholdet AB 70 som en ikke uvæsentlig aktør.

Ingen af de to hold har dog planer om at holde sig opdateret fra andre arenaer, før ærten har rullet i dommerfløjten for sidste gang på de respektive græstæpper.

- Der er så mange hvis'er. Der er fire hold, der kan rykke ned, så vi skal passe på, at spillerne ikke løber og lægger sammen og trækker fra, siger Næsby-træner Knud Sørensen, hvis mandskab selv kan afgøre løjerne med en sejr og dermed sikre endnu et år med den vitale divisionsstatus.

Mindre kan dog være nok, mens en sejr er minimumskravet for jubelscener i FC Fyn-lejren. En sejr i Vanløse er dog ikke nok for Viggo Jensens tropper, der samtidig have hjælp fra AB 70, som skal vinde på udebane mod Brabrand. Århusianerne er to point foran FC Fyn men med en markant bedre målscore.

- Vi skal bare koncentrere os om at vinde, og sådan har det været længe. Nu har vi spillet 14-15 pokalkampe, og sådan er det, siger Viggo Jensen og pointerer, at det handler om at være klar fra start og holde samme koncentration, som da holdet fornylig slog Thisted.

Panduro tilbage

FC Fyn stiller op uden forsvarskrumtappen Noel Seka, der passer sine landsholdspligter for Benin, samt de skadede Morten Andersen, Mads Bartram og Mlungisi Mchunu.

Sidstnævnte gennemgik i går en mindre operation, der skal afhælpe sydafrikanerens problemer med fibersprængninger i baglåret.

Til gengæld er anfører Morten Panduro, Ken Ragus og Anders Fønns tilbage i truppen.

Skader i Næsby

Også Næsby har skiftet ud, og oddsene er ikke just med klubben fra Stærehusvej.

Til hjemmekampen mod ligeledes nedrykningstruede Hjørring er Jeppe Jensen ude med en forstuvet ankel og Søren Madsen med en fiber i læggen, mens Peter Nielsen har fået konstateret kyssesyge og derfor skal holde sig i ro i minimum en måned.

- Vi skal møde et hold, der hele sæsonen har ligget nede omkring os, så vi skal bevise, at vi er bedre end dem. Vi har selvfølgelig et ungt hold men har omvendt spillet otte-ti gyserkampe allerede, så vi er efterhånden vant til det, siger træner Knud Sørensen.

I tilfælde af uafgjort eller nederlag kan Næsby stadig holde sig over stregen men er så afhængig af, at resultaterne i kampene Brabrand - AB 70 og Varde - Jetsmark mager sig. Næsby, Varde, Hjørring og AB 70 kan alle risikere at følge Holstebro ud af rækken, så selv om holdene ikke vil have informationer undervejs i kampene, vil mobiltelefonerne med sikkerhed gløde og kuglerammerne komme flittigt i brug på tilskuerpladserne under afgørelsens halvanden time.

Drama med kugleramme og mobil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce