Drama i Silkeborg, mandag: GOG og BSV tæt på semifinaler

Der er lagt op til første brag af to om førstepladsen i slutspillets pulje 2, når GOG'erne mandag aften møder BSV i Silkeborg. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Drama i Silkeborg, mandag: GOG og BSV tæt på semifinaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med Århus Håndbolds nederlag til BSV og Skanderborgs nederlag til GOG er de østjyske klubber ved at være hægtet af i slutspillets pulje 2. Og det ligger nu også i luften, at nummer to i GOG's pulje kommer til at møde pokalmesteren Aalborg Håndbold i semifinalen.

Håndbold: GOG's pulje 2 i slutspillet er knækket over.

Med Århus Håndbolds nederlag 29-32 på udebane til BSV, torsdag aften - og GOG's sejr over Skanderborg Håndbold i tirsdags - er både Århus og Skanderborg uden point i pulje 2. GOG har seks point og BSV fem point.

For alle fire hold resterer der fire kampe i puljespillet.

De to øverste klubber i puljen går videre til semifinalerunden sammen med de to øverste fra pulje 1.

Mandag aften skal GOG til Silkeborg for at møde i BSV i det første af to direkte opgør om førstepladsen i pulje 2.

Pulje 1 er også knækket. Men på en anden måde end pulje 2. Med Aalborgs sejr 34-28 torsdag aften hjemme over Skjern er nordjyderne stukket helt af på førstepladsen. Til gengæld betyder Sønderjyskes sejr 32-30 ude over TTH Holstebro mandag aften, at kampen om andenpladsen i puljen er helt åben. Aalborg har seks point, Skjern og Sønderjyske hver to point, mens TTH har et enkelt point.

Med udviklingen i pulje 1 tyder meget på, at nummer to i GOG's pulje kommer til at møde pokalmesteren Aalborg Håndbold i semifinalerunden. Vinderne af de to puljer skal nemlig op mod toerne i en runde "bedst af tre kampe".

Århus Håndbold kan bare ikke det der med slutspil. Østjyderne har nu tabt 14 slutspilskampe i træk. Men i Silkeborg torsdag aften viste de, at BSV ikke er usårlig. Århus førte således i flere omgange med syv mål og knækkede først til sidst.

I øvrigt ser det ud til, at BSV må undvære profilen Stefan Hundstrup i resten af sæsonen. Hundstrup kæmper med store rygproblemer. Til gengæld er en anden profil, Nikolaj Markussen, tilbage - han scorede en enkelt gang mod Århus Håndbold.

Der er lagt op til et brag mandag aften i Silkeborg mellem BSV og GOG.

De to slutspilspuljer
Stillingen i pulje 1:

Aalborg 2 kampe 6 pointSkjern 2 kampe 2 pointSønderjyske 2 kampe 2 pointTTH Holstebro 2 kampe 1

Stillingen i pulje 2:

GOG 2 kampe 6 pointBSV 2 kampe 5 pointSkanderborg 2 kampe 0 pointÅrhus 2 kampe 0 point

De to bedste hold i hver pulje går til semifinalerunden, hvor de to ettere møder de to toere på kryds i puljerne. De to puljevindere har hjemmebane i kamp et og i en eventuel kamp tre.

Tredje runde:

29. april: Sønderjyske-Skjern (18.30) og BSV-GOG (20.30).30. april: Århus-Skanderborg (18.30) og TTH-Aalborg (20.30).

Drama i Silkeborg, mandag: GOG og BSV tæt på semifinaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce