Drama da Fjelsted tog stor-sejr


Drama da Fjelsted tog stor-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjelsted-kører ville "tale" med Grindsted-kører, da han følte sig kørt ned

SPEEDWAY: Der var drama i luften, da Fjelsted i aftes i femte forsøg i denne sæson endelig fik en sejr i speedwayligaen ved at slå Grindsted.

Og det største drama kom allerede i heat to, hvor man måtte igennem fire starter, før heatet var gennemført. Tyvstarter og styrt fulgte hinanden i heatet. Da Fjelsteds Claus Vissing følte sig fejet af banen af Grindsteds Jesper Kristiansen, måtte Vissing holdes tilbage af officials og tililende medkørere - blandt andre kaptajn Hans Andersen - da han lige ville "tale" et par alvorsord med Jesper Kristiansen.

Og det var en aften med flere styrt - i øvrigt også blandt de ungdomskørere, som var på banen ind imellem ligakørerne. Ligaløbet blev således forsinket et kvarter, da en ungdomskører - Jeppe Henriksen - i 80 kubik måtte behandles i ambulancen efter et styrt - og en erstatningsambulance fra Ejby først skulle på plads

Men et tændt Fjelsted-mandskab tog altså holdets første ligasejr i denne sæson. Hans Andersen viste vejen med suveræn kørsel og maksimumpoint, men det, der var endnu vigtigere for Fjelsted, var, at også de øvrige fynske kørere hentede godt med point hjem. Samtlige Fjelsted-kørere nappede således heatsejre i aftes. Hans Andersen, Klaus Jakobsen, Claus Vissing, René Bach samt Nicki Barett.

Matchen mod Grindsted var Hans Andersens første optræden på dansk grund efter hans voldsomme styrt ved VM-Grand Prixet i Sverige i lørdags - og han havde tydeligvis lige nogle ting, der skulle bevises i aftes.

- Jeg har det all right. Men jeg er stadig øm - specielt i højre arm, lød det fra Hans Andersen, der under alle omstændigheder også kunne være tilfreds med farten på sine cykler efter skiftet fra Java-motorer til GM-motorer.

Kæresten: Pas nu på...

På spørgsmålet, hvordan kæresten Christina - der er Falckredder i Odense - har taget de seneste dage, svarede Hans Andersen.

- Hun har sagt, at jeg skal køre forsigtigt!

Hvad en speedwaykører på topplan så ellers kan bruge de ord til.

Hans Andersen skal atter i fysieterapibehandling i dag.

Og Anette Vesterskov, formand for Fjelsted Speedway?

Ja, hun havde det klart bedre sent på aftenen end først på aftenen. Fjelsted havde fået den første ligasejr i hus. Og 989 tilskuere så på, og det var trods alt et par hundrede flere end ved sidste hjemmematch i Fjelsted.

Drama da Fjelsted tog stor-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce