Dorte O. smider gast over-bord


Dorte O. smider gast over-bord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SEJLSPORT: I går blev Rachel Kiel smidt af Dorte O. Jensens OL-hold og erstattes af Ynglinge-verdensmesteren Christina Otzen.

Udskiftningen er en kulmination af den rumlen i pigernes venskab, der gennem det sidste års tid har skabt alvorlige problemer i båden.

Dansk Sejlsportsunion har ellers forsøgt at klinke skårene ved at sende holdet på teambuilding - men uden resultat.

- Det er ærgerligt at Rachel skal skiftes ud, men nødvendigt. Pigerne kunne ganske enkelt ikke få det til at fungere. Det gik ikke længere - de har ikke været villige til at løse problemerne, og det har vi i fællesskab taget konsekvensen af, forklarer klassetræner Jan Eli Andersen.

Føler sig snydt

Rachel Kiel er dybt skuffet over at blive vraget og den måde, det er foregået på.

- Jeg havde slet ikke regnet med det og havde ikke set det komme. Jeg synes, at beslutningen skulle være taget samlet, og ikke som nu, hvor jeg først har fået det at vide bagefter, siger Rachel Kiel.

Hun mener, at beslutningen er et resultat af det pres, der både internt i unionen og eksternt fra journalister bliver lagt på holdet og specielt Dorte O. Jensen.

- Vi tre er meget forskellige, men jeg tror, at vi kunne have løst det, hvis vi ville, siger hun skuffet.

Det var nødvendigt

- Det er lidt som en skilsmisse. Det er rigtig hårdt, men det var nødvendigt. Rachel er dygtig, men vi har haft problemer, og det har jeg nok lukket øjenene for lidt for længe, siger en tydeligt nedtrykt Dorte O. Jensen.

I følge fynboen var holdets interne konflikter begyndt at fylde så meget, at det påvirkede dets resultater.

- Der er så mange følelser med i det, og jeg har haft svært ved at tage beslutningen - men jeg blev nødt til at gøre noget, siger hun.

Holdet har allerede sejlet lidt med Christina Otzen.

- Jeg håber at hun kan give os lidt frisk energi. Hun er dygtig, men nu ser vi. Vi forventer ikke mirakler, siger Dorte O. Jensen.

Dorte O. smider gast over-bord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce