Dorte O. Jensen gravid


Dorte O. Jensen gravid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAMILIE- FORØGELSE: Sejleren Dorte O. Jensen venter barn til maj, men har ingen planer om at indstille sejladsen

SEJLSPORT: August sidste år har vist sig at være god for Dorte O. Jensen på flere områder.

Først vandt hun OL-bronze sammen med Christina Otzen og Helle Jespersen i yngling, siden blev hun gravid. I hvert fald hvis man skal tro jordemorens forudsigelser.

- Ja, jeg er sat til slutningen af maj, så det er sket lige efter OL, siger en glad Dorte O. Jensen til Fyens Stiftstidende.

Graviditeten kommer ikke helt bag på den fynske sejler.

- Det er noget, min kæreste og jeg har snakket om længe, så det er planlagt i den forstand, at det skulle være efter OL. Men det er gået lidt hurtigere, end vi havde forventet. Men det er kun godt. Vi glæder os, siger Dorte O. Jensen, der har kendt til familieforøgelsen et godt stykke tid.

Ulidelig mor

Dorte O. Jensen er derfor også så småt ved at vænne sig til, at hendes liv ikke er det samme længere.

Men det betyder ikke, at hun vil holde op med at sejle.

- Jeg har ingen idé om at stoppe al aktivitet, bare fordi jeg er gravid - jeg er jo ikke syg. Men jeg aner ikke, hvad det bringer, så jeg må bare tage det stille og roligt.

- Jeg tror også, jeg ville blive rigtig ulidelig at være sammen med, hvis ikke jeg sejlede. Så kunne det være Anders (Mortensen, kæreste, red.) ville sende mig ud i båden, griner Dorte O. Jensen, der stadig er aktiv i matchrace, men har sluppet taget i jollen.

- Jeg må jo også lytte til min krop, høre hvad jeg kan og ikke kan. Jeg vil sejle, som det nu kan lade sig gøre både før og efter fødslen.

Planer ud af vinduet

På et punkt bliver Dorte O. Jensens liv dog markant anderledes.

- Mit liv har altid været planlagt, så det bliver nok lidt svært for mig bare at skulle vente og se, hvad der sker, forklarer den 32-årige sejler om hverdagen med et barn.

- Jeg kan selvfølgelig forsøge at planlægge mig ud af det. Finde ud af præcis, hvornår og hvordan jeg skal tilbage i båden.

- Men det går jo sjældent, som præsten prædiker. Det tror jeg alle førstegangsfødende må indse.

Dorte O. Jensen gravid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce