Dopingstrid koster boksebrag


Dopingstrid koster boksebrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storkampen mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao bliver ikke til noget, fordi sidstnævnte ikke vil give blodprøver op til kampen.

Boksesporten får ikke svar på, hvem der er verdens bedste pund-for-pund bokser. Det var der ellers lagt op til, at man skulle i kampen om WBO's weltervægtverdensmesterskab mellem filippinske Manny Pacquiao og Floyd Mayweather.

Men kampen bliver ikke til noget, fordi de to lejre ikke kan blive enige om, hvor meget dopingkontrol der skal være forud for opgøret, der var sat til at skulle bokses den 13. marts. Mayweather-lejren havde krævet, at begge boksere skulle stå til rådighed for uanmeldte blodprøver op til kampen. Pacquiao-lejren ville ikke acceptere at blive forstyrret af den slags i de sidste 30 dage op til kampen.

- Tilfældige prøver er tilfældige prøver. Det synspunkt vil vi ikke vige fra, og bolden er på deres banehalvdel, siger Leonard Ellerbe, der er direktør i Mayweather Promotions.

- Hvis det er sådan sagen ligger, så vil jeg i morgen (tirsdag) annoncere, hvem Manny skal bokse mod den 13. marts, og det bliver ikke Floyd Mayweather, siger Pacquiaos promoter Bob Arum til Reuters.

Han slår fast, at Pacquiao gerne vil lade sig blodteste efter kampen, og at han også godt vil aflevere urinprøver helt op til kampen. Han mener, at hele balladen skyldes, at Mayweather-lejren vil tilsmudse Pacquiao, og at Mayweather faktisk ikke tør møde filippineren.

- Dette er forfærdeligt. Mayweather og hans folk har aldrig bekymret sig om boksningens bedste, og det er Manny, der har genfødt boksningen. Er dette et tab for boksning, er dette en tabt mulighed? Naturligvis er det det, siger Bob Arum.

Dopingstrid koster boksebrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce