Don Ø-exit overrasker Per Bjerregaard


Don Ø-exit overrasker Per Bjerregaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelsesformand i Brøndby IF, Per Bjerregaard, havde ikke forventet Flemming Østergaards stop. Bjerregaard mener samtidig, at Don Ø selv er skyld i kritik.

Nyheden om, at Flemming Østergaard træder tilbage som bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, kommer bag på Don Ø's ditto i Brøndby IF, Per Bjerregaard.

- Jeg er overrasket, for jeg troede ikke, at han kunne undvære det, da det har været så stor en del af hans liv i de seneste 15 år. Så jeg er overrasket. De har problemer nu, men hvis man ser på det fodboldhold, har han flyttet både overligger og milepæle, siger Bjerregaard til spn.dk.

Flemming Østergaard begrunder sin afgang efter næste ordinære generalforsamling i april med, at familien er blevet påvirket af den enorme fokus på hans person.

Den negative medieomtale af Don Ø blev særligt intensiveret, da Parken Sport & Entertainment i november nedjusterede sit regnskab og varslede et underskud i omegnen af en kvart milliard kroner.

Ifølge Per Bjerregaard bærer Flemming Østergaard dog sig selv sin del af skylden for, at kritikken har været hård.

- Man kan ikke forvente andet end kritik, når man siger, at hvis ikke vi giver overskud, må man sparke mig et vis sted, og man så efterfølgende får 250 mio. kr. i underskud. Sådan er vores jobs i to profilerede virksomheder som FC København og Brøndby IF, siger Per Bjerregaard.

Don Ø-exit overrasker Per Bjerregaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce