Don Ø: Lønudgifterne er løbet løbsk


Don Ø: Lønudgifterne er løbet løbsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lønudgifterne er løbet løbsk i dansk håndbold og overstiger indtægterne. Det skal der gøres noget ved, mener FCK's bestyrelsesformand, Flemming Østergaard.

FCK Håndbold vandt lørdag to pokaltitler. Men hos FCK's bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, er der alligevel dybe panderynker at spore over den generelt dårlige økonomiske situation i mange danske håndboldklubber, deriblandt FCK Håndbold.

- Vi skal drive nogle forretninger, som skal give overskud. Det skal håndbolden også gøre. At pressen så vil lukke håndbolden, det er sådan set deres problem, siger Flemming Østergaard, som fuldt og fast tror på en fremtid for FCK Håndbold.

- Der er ingen håndboldklubber, som kører med stort overskud. Der er kæmpe problemer, og hovedsagen til problemerne er ikke spillernes skyld. Det er lønningernes skyld. Og det er heller ikke spillernes skyld, for klubberne kan bare lade være at betale dem så meget. Lønudgifterne er løbet fra indtægterne på håndboldsiden, og det er det, som man må rette ind rundt omkring, mener Østergaard.

I ishockeyens verden, hvor der i flere år også har hersket økonomiske problemer i klubberne, er der indført et lønloft. Men det er Dansk Håndbold Forbunds generalsekretær, Morten Stig Christensen, umiddelbart ikke begejstret for at indføre i håndboldens verden.

- Det skal vi drøfte med klubberne. Det eneste, jeg ikke kan lide ved det, er, at vi kan komme til at straffe de klubber, som er dygtige til at drive forretningen, og som er i stand til at købe store navne. Det skal vi ikke gøre. Det kan ikke nytte noget at holde dem nede, siger Morten Stig Christensen og tilføjer:

- Vi skal sætte os ned sammen med klubberne og løse de økonomiske problemer, for klubberne skal også tage ejerskab over problemerne.

Don Ø: Lønudgifterne er løbet løbsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce