Don Ø: Ingen penge i to hold


Don Ø: Ingen penge i to hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I stedet for at gå ind i et urentabelt lønkapløb afhænder FCK sit herrehold i håndbold til Kasi-Jesper, der tror på, at han kan tjene penge på holdet.

Der var ikke udsigt til ret meget andet end dårlig økonomi, hvis AG Håndbold og FCK Håndbold skulle have konkurreret om at være det stærkeste herrehåndboldhold.

Derfor har Parken Sport & Entertainment, der for nylig kom ud med et meget skidt regnskab, valgt at lade sit hold opsluge af konkurrenten.

- I stedet for at konkurrere med AG Håndbold, hvor begge parter får nogle store lønudgifter, har vi tænkt: Hvorfor ikke gøre det sammen? Så det er en ganske fornuftig både sportslig og økonomisk beslutning, siger Flemming Østergaard til TV2 News.

For manden bag AG Håndbold, Jesper Nielsen, der også er kendt som Kasi-Jesper, kunne det ligne et ægteskab med fjenden. Hans firma Kasi Group er således storsponsor i fodboldklubben Brøndby IF, og han har altid slået fast, at han er Brøndby-mand helt ind i sjælden. Han slår fast, at han stadig er vestegnsdreng, og at han er gået ind i det nye partnerskab med en ambition om at tjene penge.

- Jeg er ikke typen, der smider om mig med penge uden at få noget igen for dem. Jeg har faktisk erfaring med at tjene penge, og det er bestemt også min ambition med AG Håndbold, siger Jesper Nielsen.

Don Ø: Ingen penge i to hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce