Dommer: Ja, jeg begik en fejl


Dommer: Ja, jeg begik en fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Dommer René Christensen erkendte efter kampen, at han havde begået en brøler ved at godkende Steffen Højers mål til 1-0 for OB.

- Reglerne siger helt klart, at bolden skal være frigivet til spil, før en spiller må sparke ud efter den.

- Jeg troede helt klart, at bolden var i spil, da Steffen Højer scorede. Men tv-billederne viser jo helt klart, at jeg har begået en fejl. Det må jeg tage på min kappe, og jeg har fået besked af dommerbedømmerne, forklarede René Christensen bagefter.

- Nogle dommere fløjter den andre gør ikke. Jeg går helt klart efter chancen som angriber og spekulerer ikke så meget over det i situationen, forklarede Højer.

René Christensen fik heller ikke hjælp af sin linjevogter.

- Jeg fik lavet et uheldigt signal til min linjedommer, der efter min mening så også godkendte målet. Jeg stod også selv i ind meget uheldig position på midten af banen til at se, hvad der foregår. Men det må jeg tage på min kappe, forklarede René Christensen.

FC Midtjyllands målmand Peter Skov-Jensen var rystet. Han er selv dommer i JBU.

- Det er sådan set lige meget, hvor højt Højers ben har været. Han må først angribe mig i det øjeblik, at jeg sparker til bolden. Men det glæder mig, at vi får vendt det hele til noget positivt og tror på det hele vejen, mente landsholdsmålmanden.

Dommer: Ja, jeg begik en fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce