slet

Håndbold: Trods tre sejre på stribe er GOG slet ikke sikker på at gå videre fra DM-slutspillets gruppespil til semifinalerunden.

Håndbold: Torsdag aften vandt Skjern Håndbold fortjent hjemme 30-29 over Aalborg Håndbold, og det gør "dødens gruppe" endnu mere tæt. Efter tre af de seks runder har GOG seks point, Skjern Håndbold fem point, Aalborg Håndbold fire point og KIF Kolding København nul point.

Kun en ting er sikkert i gruppen: KIF er ude i mørket. Til gengæld bliver kampen mellem GOG, Skjern og Aalborg om de to pladser i semifinalen fra gruppe 1 - altså "dødens gruppe" - benhård.

I den forbindelse er det vigtigt at notere sig, at GOG - på grund af den dårligste placering i grundspillet af de tre klubber - vil trække det korteste strå i tilfælde af pointlighed. Vinder Aalborg i Gudme på søndag, vil nordjyderne altså være et skridt foran fynboerne.

Det bliver sandsynligvis tæt hele vejen i "dødens gruppe".

I Skjern-målet gjorde Søren Pedersen den store forskel i opgøret mod Aalborg. Samtidig spillede Aalborg-profilerne Sander Sagosen og Martin Larsen ikke op til deres bedste.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Skjern slår atter Aalborg og øger slutspilsspænding

Skjern slår atter Aalborg og øger slutspilsspænding