Emma Klingenberg og Tue Lassen vandt guld ved DM i natorientering i Jægersborg Hegn.

Orientering: Faaborg Orienteringsklub markerede sig endnu engang som en af landets stærkeste orienteringsklubber med guld hos både kvinder og mænd ved DM i natorientering, der blev afviklet i Jægersborg Hegn på Sjælland.

Emma Klingenberg vandt sit fjerde danske mesterskab i træk hos kvinderne. 24-årige Emma Klingenberg vandt med 11 sekunder foran Nina G. Najbjerg fra OK Gorm Jelling, der førte undervejs. På sidste del af den 8,2 km lange rute sikrede Emma Klingenberg sig sejren.

- Jeg fik lavet nogle retningsfejl og småfejl inde omkring posterne, men forsøgte at holde nogenlunde sammen på det. Og så var det bare spændende at vente på, at alle konkurrenterne kom i mål, sagde Emma Klingenberg til Dansk Orienterings-Forbunds hjemmeside.

Hos mændene var der ingen tvivl om sejren til 31-årige Tue Lassen, der som sidst startende holdt højt tempo hele vejen rundt på de mere end 13 kilometer i den flade nordsjællandske forårsskov og vandt med knap tre minutters forspring til Rasmus Djurhuus fra OK Pan Aarhus.

- Jeg havde svært ved at løbe på retning i starten og syntes hele tiden, at jeg røg skævt. Men så kom der heldigvis nogle længere stræk, hvor man kunne få kigget lidt på kortet og komme bedre ind i rytmen. Og da jeg så var ved at hente Rasmus Djurhuus ved post 13, bekræftede det mig i, at det gik rimelig godt, sagde Tue Lassen til Dansk Orienterings-Forbunds hjemmeside.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.