Djokovic overvinder drilsk tredje runde


Djokovic overvinder drilsk tredje runde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Novak Djokovic er klar til 1/8-finalen ved French Open, men han måtte kæmpe hårdt mod Juan Martin del Potro.

Den serbiske tennisstjerne Novak Djokovic har stadig kurs mod French Open-titlen, efter at han lørdag spillede sig videre til 1/8-finalen ved at besejre den tidligere US Open-mester Juan Martin del Potro fra Argentina med 6-3, 3-6, 6-3 og 6-2.

Den mest imødesete duel i tredje af runde af grand slam-turneringen blev afbrudt fredag aften på grund af mørke ved stillingen 1-1 i sæt.

Efter en nats søvn viste Djokovic så, hvorfor han er ubesejret i år, hvor det indtil videre er blevet til syv titler. Trods flere gode slag fra argentineren, svarede Djokovic hele tiden igen.

Djokovic sluttede af med en formidabel stopbold, som understregede, at han med rette er den største favorit til turneringssejren på det franske grus i Paris.

Sejren var Djokovic' nummer 40 i denne sæson. Vinder serberen sine næste to kampe, tangerer han den amerikanske legende John McEnroes rekord fra 1984 på 42 sejre i træk fra sæsonstarten.

Ender Djokovic med at vinde French Open, tangerer serberen rekorden for flest sejr i træk. Den indehaves i øjeblikket af argentineren Guillermo Vilas, som i 1977 vandt 46 kampe i træk.

Djokovic har vundet 42 kampe i træk, hvis man regner slutningen af 2010-sæsonen med, hvor han hjalp Serbien frem til landets første Davis Cup-triumf.

Djokovic overvinder drilsk tredje runde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce