Djemba-Djemba vurderet træt


Djemba-Djemba vurderet træt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Eric Djemba-Djemba lignede ikke en mand, der skreg efter at møde den glubske presse.

Først stod der i kampprogrammet, at han tidligere i England var blevet anholdt for forsøg på menneske-smugling, og så blev han flået ud i pausen på SAS Arena.

- FC Midtjylland får et hurtigt mål, og så er det altid svært. Jeg har talt med Lars Olsen, og han sagde til mig: "Eric, du ser træt ud, jeg må tage dig ud". Men det er altid svært efter et hurtigt mål. Sådan er fodbold, forklarede Djemba-Djemba til Stiftstidende, før han gik ud til bussen med påskriften om at blive en del af øjeblikket.

Cheftræner Lars Olsen bekræftede, at han tog Djemba-Djemba ud af taktiske årsager.

- Det hele gik lidt stærkt inde omkring Djemba-Djemba. Han er ikke helt i de omdrejninger, han skal være. Den eneste måde han kommer det på er ved at træne, og det har vi ikke haft mulighed for de sidste 14 dage på grund af kampe, sagde Lars Olsen.

Han ville ikke sige noget om sin holdning til, at Djemba-Djemba har nævnt en landskamp for Cameroun som en mulighed omkring den 20. august.

OB har heller ikke endnu fået en officiel henvendelse fra afrikanerne.

- Vi bliver knust på de første tyve minutter og herefter har vi ellers godt styr på det. Vi kommer ikke i gang, før det er for sent, erkendte OB-træneren.

Ingen fart i fødderne

- Men vi manglede generelt fart i fødderne i forhold til dem. Selv en Absalonsen så lige pludselig heller ikke hurtig ud, sagde Olsen, der af samme årsag smed Peter Nymann på græs et stykke ind i 2. halvleg.

Lars Olsen havde som de øvrige OB'ere forventet at se Salami på banen i stedet for Baba Collins, der pludselig blev den anden angriber ved siden af Kim Christensen.

- Men de kom frem over stepperne, og det kan godt se ud som om, at vi specielt har det svært mod dem.

- Det positive er, at vi har ni point efter fire kampe. Det er jo Jer, der har skreget os op til noget mere, tilføjede Lars Olsen over for pressen.

Djemba-Djemba vurderet træt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce