Djemba-Djemba testes i dag

Eric Djemba-Djemba (til højre) testes i dag, men det ventes, at han bliver klar til topkampen i Brøndby søndag aften. Her vil OB-trioen Peter Utaka, Njogu Demba-Nyrén og Eric Djemba-Djemba med garanti gerne danse lidt samba i kølvandet på de mål, som OB satser på at score.
Foto: Tim K. Jensen

Djemba-Djemba testes i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-stjernen kæmper hårdt for at blive klar til topbraget i Brøndby søndag aften.

Fodbold: OB tæller for alvor ned til søndagens Brøndby-brag, når superliga-truppen samles lørdag formiddag, og her skal det afgøres, om midtbanestjernen Eric Djemba-Djemba er kampklar.

I går stod Cameroun-spilleren over i den første del af træningen, men senere løb midtbanespilleren sig en en lille tur på åstien, inden han blev testet af trænerassistent Viggo Jensen i en række boldøvelser, hvor også den genkomne Esben Hansen deltog.

Djemba-Djemba plejer en mindre fiberforstrækning i baglåret, og bedyrede torsdag aften i Vejle, hvor han sad i presselogen, at han nok skulle blive klar til søndag.

- Men nu tester vi Djemba-Djemba lørdag, og så ved vi, hvor det hele står, sagde cheftræner Lars Olsen i går.

Men Fyens Stiftstidende tipper, at Djemba-Djemba spiller søndag, fordi den tætbyggede spiller fredag klarede pasnings-øvelserne fornuftigt, og der er stadig mange timer til den sene søndagskamp i Brøndby.

Læs mere i Fyens Stiftstidende.

Djemba-Djemba testes i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce