Direktør-raseri og krise i Midtjylland

En skuffet Jonas Borring tørrer ærgelsens sved af efter kampen, da FC Midtjylland mandag hjemme på SAS Arena i Herning tog imod Sønderjyske i SAS-Ligaen og tabte med 2-4.
Foto: SZLAVIK ANDREAS/POLFOTO

Direktør-raseri og krise i Midtjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCM-direktør Jens Ørgaard var rasende, tilskuerne peb og træner Thomas Thomasberg kaldte 2-4 mod Sønderjyske for den værste oplevelse i sin FCM-tid

Der var tyk krisestemning omkring FC Midtjyllands omklædningsrum efter 2-4-nederlaget mod bundholdet fra Sønderjyske.

Næsten i samme sekund, som kampen var færdig, stod en rasende sportsdirektør, Jens Ørgaard, foran pressen og konstaterede, at der skal ændres på tilstanden i den midtjyske trup efter to rædsomme hjemmebanenederlag - først mod Randers og nu mod Sønderjyske.

- Det var katastrofalt. Der skal rettes op på det her, og det skal gå stærkt. Både spillere og trænere bliver kaldt til samtale i morgen, for det her er slet ikke tilfredsstillende, sagde Ørgaard et par gange, inden han med bestemte skridt stak af og overlod scenen til de skuffede spillere og træner Thomas Thomasberg, der betegnede indsatsen som pinlig.

- Jeg vil betegne det her som den værste hjemmebaneoplevelse i de 10 år, jeg har været i FC Midtjylland. Vi spiller mod et hold, der har fået to point i foråret, og taber. Det, vi leverer i dag, er ganske enkelt at gøre grin med den fjerdeplads, der giver adgang til europæisk fodbold, lød det fra den skuffede midtjyske træner.

5670 tilskuere havde forinden kvitteret med en solid pibekoncert efter nederlaget, og den midtjyske anfører, Mikkel Thygesen, var også en svært trist mand, da han skulle gøre status.

- Hvad vi mangler lige nu? Det er svært at sige, men måske er forklaringen, at vi lukker for mange mål ind. Det er jo netop karakteristisk for de andre tophold, at de ikke får så mange mål imod sig. Og vi bør simpelthen have en trup, der er stærk nok til at slå både Randers og Sønderjyske, sagde Thygesen.

Direktør-raseri og krise i Midtjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce