Dick Advocaat: Jeg har talt med et forbund

Dick Advocaat - hemmelige tilnærrmelser fra DBU?
Foto: Dimitrij Lovetskij/AP/POLFOTO

Dick Advocaat: Jeg har talt med et forbund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den hollandske toptræner Dick Advocaat fortæller, at et nationalt fodboldforbund har henvendt sig til ham.

Et nationalt fodboldforbund har været i kontakt med Dick Advocaat om et landstrænerjob, inden hollænderen onsdag blev ansat som AZ Alkmaar-træner i resten af denne sæson.

Det fortæller Dick Advocaat i forbindelse med ansættelsen i den hollandske klub AZ Alkmaar, skriver DR Sporten.

- Jeg har talt med et forbund, ikke noget stort land. Men vi blev ikke enige, siger Dick Advocaat til det hollandske medie Voetbal Internationals hjemmeside.

Ved præsentationen i AZ Alkmaar forklarede Dick Advocaat, at det var meningen, at han ville gå efter et job som landstræner.

- Det overrasker mig, at jeg sidder her. Jeg ville egentlig være landstræner, men så kom AZ, siger Dick Advocaat.

Udtalelserne kan åbne op for nye rygter omkring, hvorvidt Dick Advocaat har været og måske fortsat er et tema som dansk landstræner, hvis ikke Dansk Boldspil-Union (DBU) forlænger aftalen med Morten Olsen. En aftale, som udløber til næste sommer.

- Jeg bliver hos AZ til slutningen af sæsonen, fordi jeg vil arbejde som landstræner. Det her ville jeg ikke have gjort for nogen anden klub, siger Dick Advocaat, som tidligere har været træner i AZ Alkmaar.

Dick Advocaat forklarer desuden i den hollandske avis De Telegraaf, at han måske skal stå i spidsen for et landshold i flere venskabskampe.

- Det kan godt være, at de vender tilbage. Kvalifikationen til EM begynder først til august, så det ville blot betyde, at jeg ville skulle stå for holdet i et par venskabskampe i november og marts, siger Dick Advocaat.

Da Danmark missede VM-kvalifikationen og derfor ikke skal spille playoff-kampe i november, så kan der vente en eller flere venskabskampe i stedet.

DBU har desuden meddelt, at man forsøger at arrangere en venskabskamp mod England i marts.

Voetbal International mener at vide, at flere klubber og forbund - heriblandt Irland - har været i kontakt med Dick Advocaat inden hans ansættelse i AZ Alkmaar.

Irland missede også kvalifikationen til VM, og i september blev italieneren Giovanni Trapattoni fyret som irsk landstræner.

Dick Advocaat: Jeg har talt med et forbund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce