Di Canios første sejr: Sunderland ydmyger Newcastle

Sunderland-træner Paolo di Caprio, der er blevet beskyldt for at nære fascistiske sympatier, fejrede sejren med denne positur.
Foto: Scott Heppell/AP/POLFOTO

Di Canios første sejr: Sunderland ydmyger Newcastle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sunderland vandt overraskende 3-0 over Newcastle, og Paolo Di Canio fik første sejr som Sunderland-manager.

Endelig kan de juble og feste i Sunderland, efter holdet søndag med en 3-0-sejr i lokalderbyet mod Newcastle fik luft til bundstriden i Premier League.

Det er Sunderlands første sejr i ni kampe og den nytiltrådte italienske manager Paolo Di Canios første sejr for den nordengelske klub.

Stéphane Sessegnon bragte udeholdet foran 1-0 i slutningen af første halvleg efter oplæg fra James McClean.

Et kvarter før tid rykkede Adam Johnson rundt med bolden et stykke uden for feltet, hvorfra han hamrede bolden i venstre side af målet til 2-0. Fem minutter senere sendte indskiftede David Vaughan en ny kanonkugle op i hjørnet fra pæn afstand.

Rigtig flotte scoringer på St. James Park.

Manager Paolo Di Canio fejrede målene som en vildmand. Italieneren gled på knæene hen over græsset i sit flotte jakkesæt og rykkede taktfast armene i vejret i vild begejstring, da Johnson scorede til 2-0.

Ansættelsen af Paolo Di Canio har været kontroversiel på grund af racistiske udtalelser af italieneren tidligere i hans karriere.

Den tidligere udenrigsminister David Miliband forlod bestyrelsen i Sunderland i protest mod ansættelsen.

For Newcastle var det en frustrerende oplevelse, og holdet ligger med skuffende 36 point i den nederste del af Premier League.

Papiss Cissé fik fejlagtigt underkendt en scoring efter en times spil, hvor han sendte bolden i nettet, men linjedommeren hev flaget frem, og så måtte senegaleseren igen se sig dømt offside ved det, der ellers lignede en sikker scoring.

Det skete også to gange, da Newcastle forleden blev sendt ud af Europa League mod Benfica.

Newcastle-manager Alan Pardew nåede at fejre senegaleserens aktion, inden han frustreret slog ud med armene over dommerens afgørelse.

Di Canios første sejr: Sunderland ydmyger Newcastle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce