Det nye Bulldogs-kuld pudser formen af

Den canadiske angriber Ned Lukacevic er en af de få udenlandske spillere på det overvejende unge Odense Bulldogs-hold. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Det nye Bulldogs-kuld pudser formen af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs' unge hold spiller fredag aften træningskamp hjemme mod Rødovre.

Ishockey: Efter en varm og tør sommer venter issæsonen så småt lige om hjørnet. Odense Bulldogs er begyndt forberedelserne, og de fynske hockeyfans kan for første gang opleve det nye unge kuld på fynsk is i en træningskamp fredag aften klokken 19.30 mod Rødovre Mighty Bulls.

Odense Bulldogs vandt i fredags den første træningskamp med 3-2 ude over Herlev, og dermed fik det fynske hold revanche for de forsmædelige nederlag til Herlev i play-in-kampene, der markerede en alt for tidlig afslutning på sæsonen for Bulldogs, inden vinteren var forbi. De tre nederlag til nummer 10 Herlev i starten af marts betød, at Bulldogs trods en syvendeplads i grundspillet ikke nåede videre til slutspillet.

Men i fredags vandt Bulldogs 3-2 over Herlev på mål af tre af de unge spillere, Lucas Rasmussen, William Nielsen og Christopher Kamph.

Kun tre udlændinge

Bulldogs har efter en økonomisk hestekur skåret ind til benet og vil i højere grad satse på unge spillere i den kommende sæson tilsat tre udenlandske profiler.

Den canadiske angriber Ned Lukacevic, der kom til midt i sidste sæson og gjorde en god figur ved at score 15 point i 13 kampe, har fået fornyet kontrakten med Bulldogs.

Den lille, hurtige finske målmand Teemu Seppänen er skiftet fra Gentofte, som har valgt at trække sig fra ligaen i denne sæson.

Desuden er den canadiske fighter Mike Daugulis efter et par sæsoner i Rødovre og Herlev vendt tilbage til Odense.

Resten af spillerne er danskere, heriblandt flere af sidste sæsons profiler som Søren Nielsen, Sebastian Ehlers og Yannick Vedel. Desuden er Henry Hardarson, der tidligere har spillet i Odense, skiftet fra Aalborgs mesterhold.

To af de rutinerede backer, Martin Larsen og Mads Schaarup, er også med igen. Blandt de nye forsvarere er Marcus Nielsen, der er skiftet fra Rungsted.

Der er også skiftet ud på trænerposten, hvor svenske Pelle Svensson har fået en toårig kontrakt som cheftræner, mens der er velkendte navne i den øvrige trænerstab med Mads True som assistent og Søren Jakobsen som fysisk træner.

Mitchell på visit i Odense

Ishockeyligaen begynder fredag 14. september, hvor Odense Bulldogs gæster Aalborgs mesterhold i premieren.

Første hjemmekamp for Odense Bulldogs er tirsdag 18. september, hvor Frederikshavn kommer på besøg. Her kan det fynske publikum hilse på en kær ven af hundehuset. Dale Mitchell er efter fire år som karismatisk og målfarlig angriber i Odense skiftet til Frederikshavn, og hans første udekamp bliver på den canadiske publikumsdarlings gamle hjemmebane.

Inden da venter flere træningskampe for Bulldogs, der efter fredagens test mod Rødovre på tirsdag spiller træningskamp hjemme mod Rungsted.

Rødovre vandt den første træningskamp 5-2 ude over Rungsted i en match, hvor Rasmus Astrup scorede til 3-0 i sin comeback-kamp efter at have fået en blodprop i hjertet i sidste sæson. Den tidligere Bulldogs-anfører Morten Andreasen scorede til 2-0 for Rødovre i sejren over Rungsted.

Odense Bulldogs har i øvrigt spillerpræsentation foran Franck A i Vestergade i Odense torsdag 30. august kl. 16.30, hvor der er fri adgang for alle.

Det nye Bulldogs-kuld pudser formen af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce