Det ligner et farvel til Esbjerg

Jubel efter at Esbjergs Jakob Ankersen scorer til 0-1 efter kun 50 sek
Foto: POLFOTO/Anita Graversen

Det ligner et farvel til Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bunden er stadig tæt i Superligaen, men efter endnu et nederlag har Esbjerg isoleret sig på en sidsteplads

Esbjerg kom forrygende fra start, men faldt sammen og måtte i torsdagens bundopgør se sig slået af lokalrivalerne fra Sønderjyske.

2-1 blev det til i et drama, hvor hjemmeholdets tilskuere først sad tavse som graven, men med sejrsmålet brød ud i ekstase.

Med nederlaget og kun to kampe igen ser det mere end almindeligt svært ud for Esbjerg. Vestjyderne får for det første svært ved at skrabe point nok sammen til at klare sig, og for det andet virker mandskabet langt fra overbevisende i modgang.

Det burde nemlig være i et opgør som det torsdag aften, der skulle kunne få Esbjergs spillere til at vise mod og kæmpe den bageste del ud af bukserne. Særligt med den første halvleg holdet fik.

Kun 50 sekunder inde i kampen lå bolden nemlig inde bag Sønderjyskes målmand Nathan Coe efter et liggende langskud fra Jakob Ankersen.

Derefter sang udeholdets tilskuere "der er så stille i Tyskland" til deres modstykker på den lokale langside. Og selv om geografien ikke var helt på plads, havde de ret i, at størstedelen af de 4863 tilskuere stod forstenede og så på.

Men i stedet for at udnytte tavsheden og klø på faldt Esbjergs spillere længere og længere tilbage, og efter et gedigent pres fra Sønderjyske fik Henrik Hansen udlignet til 1-1 i første halvlegs overtid.

Udligningen inden pausen virkede til at være mere, end bundproppen fra Esbjerg kunne holde til, og selv om Sønderjyske overlod bolden lidt mere til Esbjerg i anden halvleg, havde holdet flere store chancer til at sikre sig sejren.

Til sidst kom den ind ved angriber Eyjólfur Hédinsson, der sikrede Sønderjyske tre point, fik hjemmeholdets tilskuere at høre i et forløsende brøl og isolerede Esbjerg yderligere i bunden.

Vestjyderne har med 29 point stadig tre point op til over stregen, mens Sønderjyske med 36 point er fire point på den rigtige side.

Det ligner et farvel til Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce