Det ligner en afgørelse på Fyn


Det ligner en afgørelse på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Post Danmark Rundt 2008 slutter først i morgen - med sjette etape på 165 kilometer fra Slagelse til Frederiksberg. Men etapeløbet kan meget vel blive reelt afgjort i dag på Fyn, hvor der afvikles to etaper. Først 115 kilometer med start klokken 10 i Ringe og opløb på Sejerskovvej i Odense cirka 12.30 - og i aften en 14,5 kilometer lang enkeltstart ved Kerteminde med første start cirka 18.15 foran rådhuset.

Afgørende enkeltstart

Især aftenens enkeltstart ligner et godt bud på den etape, hvor den endeligt vindende rytter af Post Danmark Rundt 2008 kan slå et afgørende hul.

23-årige Matti Brechel CSC Saxo Bank står mentalt stærkt efter sejren på kongeetapen i går, men han har kun forspring på 19 og 21 sekunder til henholdsvis Jakob Fuglsang fra Designa Køkken og Tom Stamsnijder fra Gerolsteiner - ryttere, der nok normalt er en anelse bedre på en enkeltstart. Selv sagde Brechel efter gårsdagens etape:

- Løbet er stadig helt åbent. Jeg ville meget gerne have taget mere tid til både Fuglsang og Stamsnijder, men når man er i så god form, som jeg er nu, så håber jeg også, jeg kan fyre en god enkeltstart af.

Team Energi Fyn-rytteren Lars Ulrich, der kører for det danske landshold, er for øjeblikket på en beskeden 72. plads ud af feltets 110 ryttere 7 minutter og 50 sekunder efter den førende Breschel.

Fire spurter

Etapen Ringe-Odense har fire indlagte spurter, hvoraf de tre er omkring etapens tre mindre stigninger - efter Svendborg (ved 30 og 37 kilometer) og mellem Hesselager og Herrested (ved 72 kilometer). Den første spurt er ved Stenstrup (ved 17 kilometer).

Ringe-Odense etapen afsluttes med tre omgange på en tre kilometer lang rundstrækning Skovgyde-Hunderupvej-Sejerskovvej. Afgørelsen ventes altså at falde cirka klokken 12.30.

I Kerteminde er det slut på enkeltstarten cirka 20.40 - målstregen er på Hindsholmvej foran kunstmuseet.

Det ligner en afgørelse på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce