Det gule lyn

Med en fantomtid på 14,06 minutter vandt CSC's Jens Voigt enkeltstarten i Fredericia. Foto: Lars K. Mikkelsen

Det gule lyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DANMARKRUNDT: Arvesen måtte aflevere den gule førertrøje til Jens Voigt

CYKLING: Med en fantomtid på 14,06 minutter vandt CSC's Jens Voigt gårsdagens enkeltstart i Danmark Rundt og overtog samtidig den gule trøje efter de 11,7 kilometer i Fredericia.

Næsthurtigst var holdkammeraten Kurt-Asle Arvesen, der måtte afgive den gule trøje efter at have brugt fem sekunder mere end Voigt, mens US Postals Victor Hugo Pena blev treer med en tid på 14,12 minutter. Brian Vandborg kørte i fjerdebedste tid, hvilket bragte ham op på løbets samlede tredjeplads, 47 sekunder efter Arvesen, som kun har et sekund op til Voigt.

Arvesen overtog tidligere på dagen den gule trøje fra holdkammeraten Fabrizio Guidi, som måtte afgive den efter etapen fra Århus til Vejle, så da Voigt fik den efter enkeltstarten, var det tredje CSC-rytter i gult på samme dag. Og tyskeren var da også særdeles tilfreds efter sin præstation.

- Det er en rigtig god følelse. Jeg fornemmede, at det gik godt på det meste af ruten, og det vigtigste er, at jeg tog så mange sekunder fra Stuart O'Grady, sagde Jens Voigt efter kampen mod uret.

Han lægger nemlig ikke skjul på, at han frygter Cofidis-rytterens hurtighed i spurterne, hvor der stadig er sekunder at hente.

- Vi ved, at vi ikke kan slå O'Grady i spurterne, så derfor var det vigtigste i dag (i går, red.) faktisk at få lavet et komfortabelt hul til ham, sagde den nye mand i gult.

Der er stadig to etaper tilbage i den 14. udgave af Danmark Rundt, men efter CSC's magtdemonstration på enkeltstarten, hvor de havde seks ryttere i top 10, var cykelchefen Bjarne Riis ikke i tvivl om, at det ender med CSC-triumf på Frederiksberg Allé i morgen.

- Jeg mener ikke, at der er noget, der kan true os. Det er vores cykelløb, det er os, der har taget initiativet hele vejen igennem, sagde en særdeles tilfreds Bjarne Riis.

Det gule lyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce