Det giver i givet Fall guld til OB


Det giver i givet Fall guld til OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Djiby Fall viste igen i Horsens i lørdags den klasse, der i givet fald kan give guld i denne sæson til OB, hvis senegaleseren bare tilnærmelsesvis kan holde sit snit, der lige nu er syv mål i otte Superliga-kampe.

Han er måske ikke helt så hurtig, som Preben Elkjær var i sin tid - det er svært at sammeligne - men Fall er født med den samme evne til at skabe sig plads, hvor ingen er.

Selv når tre-fire Horsens-forsvarere stod omkring ham, skabte han skræk og rædsel.

Han evner også at sætte af på en modstander, som landstræner Morten Olsen har savnet hos mange danske angribere. Se bare på Falls mål til 2-1. Her bruger han Kenneth Emil Petersens krop som afsæt, inden han overrasker målmand Søren Jochumsen, der tror, at faren er drevet over. Et vaskeægte angribermål.

Jeg kan blive klogere, men det er ikke lige de kvaliteter, som Peter Utaka og Emmanuel Clottey besidder, så der skal nok spilles lidt anderledes mod Brøndby den 5. oktober.

Hvis ellers OB kan starte koncentreret på søndag i Sundby i pokalkampen mod FC Amager, så er der måske mulighed for at spare Djiby Fall en anelse og få Peter Utaka kørt ind som makker til Runström.

Det forekommer, at Fall også er blevet meget bedre til at styre sine albuer trods sin pågåenhed. Horsens-spillerne forsøgte til stadighed at påvirke dommeren, men Horsens-anfører Mads Rieper var befriende ærlig bagefter.

- Vi giver Fall lige så meget igen, som han giver os, sagde Rieper.

Nu venter de tunge hold som Brøndby og FCK snart de sejrsvante fynboer, og så skal OB jo i første omgang bevise mod vestegnens sønner, at Fall kan undværes.

Det vil være første gang, at OB stiller med andre 11 end dem, der er blevet brugt i startopstillingen hidtil.

De kommende uger byder på andre gys: Kan Thomas Helveg blive ved med at holde opkomlingen Espen Ruud bag sig i kampen om pladsen som højre back?

Kan ledelsen skabe ro på det rigtige tidspunkt ved at afklare trænersituationen fra næste sæson.

Lars Olsens kontrakt udløber til sommer nøjagtig som for assistenterne Michael Hemmingsen og Viggo Jensen.

Viggo Jensen er sat ind for at give nyt schwung, og han har sat sit aftryk, må man sige. Diamanten og dødboldene fungerer fornemt.

Det er ikke sandsynligt, at OB vil vende tilbage til duoen Olsen/Hemmingsen, men det vil næppe heller være uproblematisk at lade Michael Hemmingsen få afløb for sine ambitioner i en anden klub.

Hertil er Lars Olsen og Viggo Jensen måske for ens.

I første omgang må det være ledelsens opgave at overbevise pokalvinder-træner Hemmingsen om, at han trods en position, der ligner tredjehjul, er altafgørende for balancen i trænerteamet.

Journalist Leif Rasmussen er souschef på sporten.

Det giver i givet Fall guld til OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce