Derveld sloges forgæves


Derveld sloges forgæves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: I løbet af fredagen meldte han sig alligevel klar til at spille i Herning, selv om han har været væk fra træning både torsdag og fredag af private årsager.

- Forsvarsspil, som det Fernando leverede over for Zidan ser man altså ikke hver runde i Superligaen. Det er så tillidsvækkende, at det taler for sig selv, roste cheftræner Troels Bech.

Chefcoach Klavs Rasmussen bad Stiftstidende om at lade Fernando Derveld være i fred, da han kom ud fra badet efter sin pragtpræstation.

- Jacob Gregersen er i øjeblikket ikke på holdet af nøjagtig samme årsag som Kenneth Møller Pedersen. Der er ikke mere varm luft i den ballon end rent sportslige årsager til, at Gaxe ikke er på holdet, tilføjede Troels Bech.

Steffen Højer var dybt skuffet bagefter:

- Selv om de kommer på 1-1 skal vi ikke gå i panik, som vi gør til sidst. Et er at vi dummer os og giver dem et straffespark, men vi bør få point heroppe i dag. Ikke mindst når nu Fernando nærmest spiller sit livs kamp, mente Højer.

Tembo vred ledbånd

Andrew Tembo måtte udgå midt i 1. halvleg.

- Det ligner en forvridning af ledbåndet i det ene knæ, mente Troels Bech.

Tembo selv humpede ud fra omklædningsrummet.

- Midtjyden rammer mig lige på siden af knæet, så jeg knækker lidt indad på knæet. Jeg kunne ikke spille videre, og det er ærgerligt, fordi jeg så gerne ville have hjulpet holdet, sagde afrikaneren.

Derveld sloges forgæves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce