Derbydeltager sæsondebuterer på Fyens Væddeløbsbane

Balotelli da den i august vandt en af derbyprøverne med Anders Pedersen i sulkyen. Fredag sæsondebuterer ekvipagen på Fyens Væddeløbsbane. Foto: Kim Gudmand

Derbydeltager sæsondebuterer på Fyens Væddeløbsbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Balotelli, der blev nummer fire i travderbyet, tager fredag eftermiddag hul på 2018 ved løbene på Fyens Væddeløbsbane.

Da 2017-udgaven af Dansk Trav Derby blev afviklet sidste søndag i august, endte Balotelli med at blive næstfavorit hos spillerne. Vallakken, som er i træning hos Anders Pedersen i Aalborg, havde imponeret i Derbyprøven, og den svenske topkusk Thomas Uhrberg var hyret til at sidde i sulkyen i årets vigtigste løb.

Trods næstfavoritskabet endte Anders Pedersens hest på en fjerdeplads et godt stykke efter den vindende favorit, Bvlgari Peak. Men det var dog en respektabel præstation al den stund at Balotelli havde været ude i en drabelig kamp med Bali om føringen i en 1.08-åbning de første 500 meter. Og en præstation der gav 78.500 kr. i præmie til ejerne.

Siden derbysejren vandt Balotelli et par almindelige klasseløb hjemme i Aalborg, og selv om al erfaring viser, at fem-års-sæsonen er den sværeste for heste, der har været med i de store årgangsløb, så ligner Balotelli en hest, som nok skal klare sig fremover.

Netop fem-års-sæsonen er den, Balotelli tager hul på fredag eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane. Her sender Anders Pedersen for første gang i 2018 Balotelli til start, og han sidder selv i sulkyen.

Fyens Væddeløbsbane, fredag kl. 15.30
1. løb: Bull's Eye (6), Charming Magic (5), C Monde (9), outs.: Blue Jeans PD (3).2. løb: Battle Quin (2), Haha Ha (8), Be Loved BP (4), outs.: Gold Buitenzorg (3).

3. løb: Dancer Rich (5), Thisismylife (8), Alonso (7), outs.: Belle Ami Butcher (2).

4. løb: Fernando NL (5), Cool Line (1), Pomerans Dag (9), outs.: To Late (11).

5. løb: Alfons Åberg (8), Bjarne BP (5), Quantum Glider (3), outs.: Belle Reine (1).

6. løb: Balotelli (8), Blue Velvet (5), Tchai Bakkely (3), outs.: Willie Blue (7).

7. løb: Check It Out (5), Angelfromheaven (2), Bailey Bakkely (1), outs.: Allmagic (6).

8. løb: Sunny Boy Lavec (4), Pegasus Shadow (11), Perseus (2), outs.: Obelix Damhus (3).

9. løb: McCoy VK (4), Atomic Julian (7), C'est Tout (1), outs.: Ixa Girl (3).

V5-forslag, 280 kr.

1. afd.: 2, 3.

2. afd.: 2, 5, 7, 8.

3. afd.: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 11.

4. afd.: 1, 3, 5, 6, 8.

5. afd.: 8.

Svært startspor

Balotelli skal ud i 6. løb, sidste afdeling af V5, og det er et autostartsløb over sprinterdistancen, hvor startsporet er blevet det vanskeligst tænkelig, nemlig yderst på vingen i et otte hestes stort felt, der blandt andet tæller den lokale Hoppederby-deltager Blue Velvet, som vandt en fin sejr på hjemmebanen for 14 dage siden.

Modstanden er dog af en sådan karat, at en Balotelli, hvis den er på sidste års høje niveau, burde kunne overkomme det. Hesten er tilpas hurtig fra start til, at den kan få en fordelagtig position trods det vanskelige spor. Så Balotelli kunne være et godt bud på en blank i dagens V5-spil.

Anders Pedersen har til Fyens Væddeløbsbanes hjemmeside udtalt, at Balotelli er en god vinderchance. Han tror dog endnu mere på sejr til Battle Quin, som han har til start i første afdeling af V5.

Der er i alt ni travløb på programmet fredag eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane. Med felter på en for årstiden respektabel størrelse. Der er som sædvanlig spil i nordiske puljer og dermed muligheder for fornuftige gevinster, hvis man kan få sat spillet rigtigt sammen.

Derbydeltager sæsondebuterer på Fyens Væddeløbsbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce