Der skal sejre bag de dyre ord


Der skal sejre bag de dyre ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I slipstrømmen af fodboldgiganten OB's økonomiske og organisatoriske styrke, baseret på Odense Sport & Event, sker der i disse måneder en klar professionalisering af den øvrige odenseanske elitesport.

Odense Ishockey Klub har forvandlet en truende konkurs til stiftelse af et nyt selskab, og hovedaktionærerne Jens Belling, Lillebælt Gruppen, og Anders Blicher Petersen, Newtec, er tunge økonomiske drenge.

Og nu vækker det nye OIK A/S opsigt ved at ansætte en så rutineret herre som Jørgen Bay-Kastrup fra netop odense Sport & Event i det nye direktørjob.

Samtidig har Odense Håndbold A/S hentet den yderst sports-management-erfarne sydfynbo Michael Grube Andersen som ny direktør. Som manden, der endelig skal forløse det efterhånden meget omtalte håndbold-potentiale i landets tredjestørste by.

På det altid bekvemme papir har Odense Håndbold nu for alvor støbt et fundament, og har endda Odense Sport & Event som støttepartner.

Den nye Odense-direktør har ret i, at der er masser af håndbold-potentiale i byen. Det har vi så bare hørt før. Der er ingen grund til skepsis af den grund. Men det skal bare nævnes, og nu skal en økonomisk stærk forretningsmand som Hans Schweers, ny formand i Odense Håndbold, gøre det, som forgængerne ikke magtede.

Forskellen på før og nu er måske, at partneren Odense Sport & Event nu har driften i Idrætshallen og dermed et kraftigt incitament.

Den tredje flot organiserede og økonomisk satsende faktor uden om OB er FC Fyn, der har gjort så meget rigtigt uden for grønsværen i de første to leveår.

Og dermed kommer vi så til pointen: FC Fyn leder stadig desperat efter den sportslige marginal, der kan føre klubben op i 1. division, så hele det stærke setup nytter noget. Til ære for de over 3000 tilskuere, der i søndags så FC Fyn forære Brabrand et gyldent point. Men potentialet er tydeligt med så mange tilskuere.

OIK har den fordel, at klubben forlængst er etableret i øverste række. Odense Håndbold og FC Fyn har foreløbig blot drømmene. Men puckene og boldene skal i kassen, når en klub har de store, afgørende kampe. Ellers er det hele bare bløde, fynske slag i bolledejen.

Der skal formentlig gå to-tre år, før omverdenen ser, om der er andet end flot klingende visioner i OIK, Odense Håndbold og FC Fyn

Meget snart skal den nye professionalisme omsættes til sejre. I stedet for flere power-point foredrag, som verden er fuld af.

Der skal sejre bag de dyre ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce